Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Перфектният подарък за всички любители на бирата

22 декември 2020, 10:42 часа

Знаем, че остава още малко време до Коледа, но можете да реагирате съвсем адекватно, в случай, че сте забравили да вземете подарък на някой. Самата идея може да се реализира отделно на два подаръка или пък да се комбинира. Ние препоръчваме втория вариант, особено, ако човекът обича да се глези, но все пак всичко зависи от вашите предпочитания и бюджет. 

Самият подарък се състои в две части - едната е нещо като букет с най-разнообразни мезета, в която преобладават луканките и подобен тип месни деликатеси. В комбинация сложете хубави шоколади, пакетирани ядки и други интересни мезета като сирена и т.н.. Можете да добавите някоя готина пура вътре, за да стане завършен комплект. Цялото нещо оформете като букет, но в случай, че не разполагате с талант в тези дейности, една кошница също би свършила чудесна работа. Картичката е задължителен елемент и е черешката на тортата в цялата аранжировка. 

6-ТЕ НАЙ-ДОСАДНИ ПОДАРЪКА ЗА КОЛЕДА

Втората част от подаръка, която всъщност е неговата същина е биреният календар. Не си представяйте хартиен или картонен календар с изобразени на него бири. Идеята е много далеч от това. Става дума за няколко разнообразни бири, които човекът би харесал. Идеята е човекът да отваря и изпива по една бира на ден до Коледа или Нова година. Ако намерите бутикови крафт бири - още по-добре.

Това е една чудесна изненада, която би зарадвала всеки любител на бирите. Разбира се, идеята може да се реализира и с други видове напитки като вино, но тогава и нейната цена би станала друга. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес