Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Перфектни идеи за подаръци за Ивановден

07 януари 2022, 13:03 часа

За доста хора е дискусионно дали въобще трябва да се купуват подаръци за имен ден. За нас това е въпрос на лично решение. Ако довечера сте изненадани с покана за имен ден, а се чудите какво да подарите, то ние сме насреща. В тази статия ще ви дадем няколко свежи идеи, които със сигурност ще зарадват имениците. Вижте кои са те: 

За дами - букет цветя или живо цвете

Ако не искате да давате подарък, но не може да идете с празни ръце, то букет цветя или живо цвете е идеалното нещо, което може да вземете и да подарите в този случай. Много малко са жените, които не биха оценили подобен жест. 

За мъже и жени - книга

Интересна книга е друго нещо, което може да подарите. Ако знаете техните предпочитания, то това е отличен начин да ги зарадвате със заглавие от любим автор или пък такова, което са щели да си купят скоро. 

За мъже и жени - бутилка хубаво вино

Бутилката хубаво вино е универсален подарък за всеки специален повод. Може да я опитате същата вечер или да бъде повод да се съберете отново. Разбира се, алкохолът може да бъде друг, но идеята остава същата. 

За мъже и жени - ваучер за спа процедури или масаж

В забързаното и натоварено ежедневие подобен подарък е просто задължителен. Много е полезно за хората да релаксират качествено. Подарете им ден за спа и масаж и те ще са на седмото небе. 

Бъдете практични - просто питайте

Ако хората са ви близки може би е добре да ги питате от какво имат нужда. Така ще им подарите нещо, за което знаете, че са предвидили даване на пари. И ще постигнете двоен ефект - ще им подарите нещо, на което ще се зарадват и ще им спестите пари. Предвид трудните времена, в които живеем това е наистина добра идея. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес