Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нумерология на късмета: Как името може да стане ваш талисман

27 септември 2024, 20:00 часа

Експертите по нумерология са сигурни, че името, датата на раждане и други числа, които заобикалят човек всеки ден, оказват огромно влияние върху неговия характер и целия му живот като цяло.

Цифровият код, съдържащ се във всяко число, може да привлече късмет и успех или да носи негативност. За да разберете енергията на името си, съберете всички цифрови стойности на буквите му, докато получите едноцифрено число от 1 до 9. Ето какво носи всяко от тези числа: 

 

Още: Какво ви е отредила съдбата според часа ви на раждане

Едно - за да имате късмет, започнете всички важни задачи в неделя или понеделник. Особено добре е, ако тези дни от седмицата се падат на първия ден от месеца.

Две - зеленият цвят ще привлече късмета към вас. Ако го носите с кремави или бели дрехи, положителният ефект само ще се засили.

Три - дисциплината ще ви помогне да постигнете успех. Изберете професия, в която има йерархия и строго разпределение на отговорностите.

Четири - вашата сила е в ума ви. Вие сте надарени с мощна сила на убеждаване. Искате ли да имате късмет? Общувайте повече с другите, това е вашият шанс.

Още: Кармична или съдбовна: Как да определим вида на връзката ви по датата на раждане?

Пет - ще можете да постигнете голям успех в бизнеса, свързан с продажбите. Но не забравяйте, че всички важни сделки е най-добре да се правят в сряда и петък.

Шест - вашият талант се крие в способността да обичате и да бъдете обичани, а семейството е вашият талисман.

Седем - Ако обичате да мечтаете, четете и пътувате, това може да ви послужи добре. Изберете работа, която ще включва служебни пътувания. Възприемете чертите на характера на любимите си герои от романи или вдъхнете живот на фантазиите си на хартия - пишете, рисувайте, изразявайте себе си.

Осем - правете само това, което ви харесва, и тогава можете да постигнете успех. Намерете работа, която харесвате, правете това, което обичате, общувайте само с хора, които имат положително отношение.

Още: 3 числа в нумерологията, които влияят на изкушението

Девет - трудно ви е да сте подчинени, затова се стремете да заемете лидерска позиция. Само този вариант ще ви донесе щастие и успех.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес