Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няма мърдане: Работници "бетонираха" автомобил при ремонт на улица (ВИДЕО)

07 ноември 2023, 11:59 часа

Куриозен случай на "бетониран" автомобил е показателен за това, че когато една работа трябва да се свърши, нищо не бива да пречи на работния процес. Любопитната ситуация се разиграва в полския град Лодз. На една от улиците тече сериозен ремонт, а за него са уведомени всички граждани в квартала. Една кола обаче се оказва паркирана там в най-лошия възможен момент...

Автомобил vs. бетон

Когато идва време да бъде излят бетонът, от фирмата все пак се обаждат на полицията, за да потърсят съдействие, но органите на реда само оставят фиш под чистачката на автомобила. Тогава работниците запретват ръкави и правят кофраж около колата, покриват я с платнище, а след това леят бетон около нея и оформят една хубава и гладка улица с едно конкретно паркомясто. Според говорител на общината автомобилът по никакъв начин не пречи на ремонта и не забавя работата, тъй като срокът за завършването на улицата е до края на годината. Според изданието NotesFromPoland никой така и не успява да се свърже със собственика на автомобила.

Още: Манекен зад витрината: Поляк измисли как да краде в мола, даже и похапна (СНИМКА)

Разбира се, "бетонираната" кола привлича внимание и става атракция за поляците, които се снимат с нея и пътуват от други градове, за да я видят с очите си. Случаят е толкова забавен, че дори се появяват идеи да се направи специална LEGO серия, посветена на смелия автомобил.

От общината все пак обявяват конкретен ден, в който ще вдигнат колата с паяк, но в нощта преди посочения ден... автомобилът изчезва безследно. Според жители в квартала около 2 часа през нощта се чул шум като от двигател. А строителите така и не поставили огради, така че най-вероятно собственикът тайно се е качил в колата и е отпрашил да търси друго паркомясто.

Още: Не сменяте свещите на автомобила навреме - какви са последиците?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес