Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няколко забавни начина да подправите връзката си през Новата година

08 декември 2017, 14:25 часа

Ако тази чаша кафе, която пиете, е по-горещо от сексуалния ви живот , е време да се възобнови пламъка . Въпреки че поддържането на връзка, забавна и свежа не винаги е най-лесното нещо. В много от случаите дори не се получава, въпреки множеството опити. Така че, ако сте готови да подредите нещата, ето няколко забавни и ефективни начина да направите това.

Поздравете се сутрин със закуска в леглото.Това е много мил жест и би се оценил и стоплил взаимоотношенията ви.

Разходете се из старите си спомени вечер пред камината, а после се отдайте на любовта си в интимна обстановка.

Дайте си един ден почивка за да се прегърнете и да наблюдавате изгрева на слънцето. След това можете да отидете заедно на масаж.

Изненадвайте се един друг с малки неочаквани подаръци.

Пишете си тайни бележки свързани с романтични теми. Така ще поддържате любопитството си един за друг.

Облечете се официално и отидете на вечеря в изискан ресторант. Отпуснете се след прекрасната вечер във ваната с етерични масла и рози. След това се отдайте на сексуалните си игрички.

Показвайте любовта си като готвите заедно. Направете ястие, което да показва любовта. Курабийки във формата на сърце също са прекрасен вариант.

Измислете си ново място на което може да консумирате интимната си любов и дори гледайте то да бъде такова на което ще ви се вдигне адреналина.

Направете игра само двамата в която да включите откровения за живота си преди да се запознаете. Нещо като „Истина и Откровение“.

Намерете забавни начини да пофлиртувате, дори във вид на шега един към друг. В една връзка е добре да присъства хумора и да се поддържа духа.

Не забравяйте постоянно да си казвате „Обичам те“, за да успеете да поддържате огнения пламък освен с жестове а и с думи.

Любовта е прекрасно чувство, което всеки един заслужава да усети и почувства. Когато това ни се случи ние сме длъжни да на правим всичко по силите си, за да я запазим и да бъдем щастливи. А, ако това е истинската любов, тези усилия ще бъдат възнаградени многократно и ще бъдем влюбени много дълго време.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес