Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Не хвърляйте тези 4 неща на боклука, ако не искате КЪСМЕТЪТ ви да избяга

06 май 2022, 10:06 часа

Предметите, които допускаме в живота си, успяват да ни повлияят с енергията, която носят със себе си. Много е важно да знаете с кои предмети да се разделите и кои никога да не изхвърляте, ако не искате да прогоните късмета си и дълго след това той да не се завърне при вас.

Ето и кои са онези 4 предмета, с които не бива да се разделяме:

Хляб

От край време възрастните хора казват, че хляб и сол никога не се хвърлят на боклука, защото те са символ на изобилие и ако направите това, вие се обричаме на нещастие. Дори хранителният продукт да не е годен за консумация, по-добре би било с него да нахраните птици, вместо това директно да попада в кофата с отпадъци.

Часовник

Езотериците са на мнение, че часовникът е свидетел на всеки един щастлив момент от живота на човек. Те са убедени, че ако го изхвърли, притежателят му ще се раздели с радостта и късметът ще го напусне.

Как да привлечете пари и късмет?

Сватбена рокля

Твърди се, че изхвърлената сватбена рокля носи нещастие. Същото това важи за снимки и дрехи на деца. По-добре ги дарите в приют или ги подарете на човек, на който ще му влязат в употреба, а снимките приберете в някой шкаф.

Портмоне

Вярва се, че в портмонетата има много положителна енергия и ако ги изхвърлите, вие ще се разделите с финансовия си успех. Най-добре ги запазете, все някога може да решите отново да ги използвате.

Това са предметите, които никога не бива да изхвърляте, ако не искате с тях да прогоните и късмета си.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес