Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Направете това веднъж и ЖЕЛАНИЕТО ви ще се сбъдне

15 април 2021, 16:47 часа

Много са начините, чрез които да поканим Вселената да надникне в душат ни и да разбере кое е най-силното ни желание, криещо се на това място.

Днес ще споделим с вас за един от ритуалите, който прави така, че най-силните ни желания да се сбъднат и то съвсем скоро.

Не подозирате как един чифт връзки за обувки могат да направят така, че животът ни коренно да се промени и то в една много по-добра посока.

Ритуал за сбъдване на желания с връзки за обувки

Единственото, от което се нуждаете, за да изпълните ритуала, са чифт връзки за обувки и чисто съзнание.

12 ритуала от Изтока, които ще ви донесат късмет

Заложете на връзки, чиито цвят е различен от черен. Не, че в черното се крие нещо лошо, чисто и просто тъмните нюанси обикновено ограничават световъзприятието на човек. Няма значение дали връзките са използвани или са чисто нови.

Докато държите връзките в ръце, намислете своето желание. Нека то бъде максимално точно, кратко и ясно, без никакви излишни думи.

Помнете, че колкото по-ясно го формулирате, толкова по-скоро желанието ще се сбъдне.

Отидете в онова кътче в дома си, където се чувствате най-спокойни и енергията там ви харесва. Това може да е уютният балкон, банята, кухнята, кът за четене или друго помещение. Завържете връзките на това място.

4 ритуала за привличане на пари

Прикрепете ги към някои от предметите в помещението. Докато връзвате, изречете на глас следните думи: „Завързвам връзка, желанието към себе си привързвам”.

Това е всичко, което да направите, за да сбъднете едно от вашите желания. Опитайте и сме сигурни, че ще останете безкрайно изненадани от силата на ритуала!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес