Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Направете това и ще поканите парите в портфейла си

29 май 2024, 13:24 часа

Когато повечето хора чуят думата магия, те се сещат за посещение при врачка. Също така асоциациите често ни отвеждат към древни практики, понякога доста страховити. Лесни практики обаче също могат да бъдат много ефективни - например, ако търсите начин да се отървете от лошия късмет, защитен ритуал с коприва ще бъде добро решение.

Малко хора знаят, че силата за привличане на добра енергия се крие и в някои незабележими ежедневни дейности. Днес ще ви дадем идея как поканите пари в портфейла си. Тази дейност е достатъчна, за да донесе изобилие и финансови успехи в живота ви.

Какво да направите, за да поканите пари в портфейла си

Още: Тези зодии ще ударят джакпота през юни 2024

Ако се чудите как можете да повлияете на съдбата си да се подобри, едно от решенията е да използвате бяла магия, която се активира със знаменателен жест. Това действие има за цел да предизвика щастие и добри чувства и да засили интуицията. Благодарение на това ще изчистите мислите си и ще погледнете с увереност в бъдещето.

Първо хванете лявата си китка с дясната ръка и след това направете същото, като смените страните. Внимателно стиснете ръцете си на тези места и изречете желанието си, може да са следните думи:

„Нека късметът ме освободи от паричните проблеми,

Искам да привлека изобилието към себе си,

Още: Мними гадателки основаха първата ясновидска къща у нас

Нека домашният бюджет вече не ми създава проблеми.“

Можете също да изразите желанията си със собствените си думи. Най-важното е намерението ви да е искрено и думите да не са изречени в гняв и насочени срещу друг човек. Тогава магията няма да работи и негативната енергия ще започне да ви заобикаля и да носи все повече нещастия и нещастни ситуации.

Как да активирате магията за пари?

Още: Ако мислите, че сте урочасани, прочетете тази мощна молитва

Не забравяйте едно важно условие, без което магията на изобилието няма да работи. Веднага след като направите жеста и леко стиснете китките си, вземете портфейла си и пребройте парите в него. Вече не е нужно да казвате никакви думи.

Въпросът е само активираните сили да намерят източника на вашите желания. Благодарение на това финансовото ви състояние трябва да започне да се подобрява съвсем скоро след това. Вслушайте се във вътрешния си глас и добрите решения и действия ще ви доближат до парите.

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес