Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-ревнивите жени според хороскопа

06 февруари 2024, 07:35 часа

Мнозина смятат, че ревността е истинската сестра на любовта. Въпреки това, понякога точно тя е тази, която може да развали връзката на една двойка.

Най-ревнивите жени според хороскопа

Освен това някои хора просто не могат да контролират чувствата си, защото според хороскопа им се предполага, че са мнителни. Коя зодия е най-ревнива?

Още: Как ревнуват различните зодии?

Риби

Жената Риби няма да прави сцена на ревност и дори няма да намекне, че ревнува. Тя мълчи и крои отмъщението си. По отношение на въображението тя няма равна и ако нейният избраник се усмихне сладко на някого в нейно присъствие, тогава ще се отвори адът.

Скорпион

Представителките на тази зодия не са просто ревниви – това е просто загрявка преди истинската битка. Скорпионите дори не се нуждаят от причина да ревнуват. Е, ако се появи, няма да е добре за опонента ви!

Още: Болезнена ревност: Защо тези 4 женски зодии не вярват на мъжете си?

Лъв

Щом е до мъж, значи му е позволила да бъде с нея на трона. Но ако нейният мъж се взира в друга жена, за Лъвицата това е обида към нейната кралска особа. Тя ще се опита да каже на всички какъв е той. И то публично. Никой и нищо няма да може да я спре.

Овен

Жената Овен ревнува своя избраник за почти всяка красива жена, която минава покрай него. Скандалът е осигурен дори без факта на изневяра, сякаш предварително, за в бъдеще. И тя може да подгони набързо коварната съблазнителка. Основното е, че Овенът се успокоява толкова бързо, колкото пламва.

Стрелец

Тази жена няма да се успокои бързо, тя е не само ревнива, но и опасна. Стрелецът може да вдигне скандал, да се вкопчи във всяка дреболия и да бъде много досаден с ревността си. Може да навреди на съперницата си, като развали не само нейното настроение, но и например личните й вещи. Нищо чудно да се нахвърли и върху нея. Не ми се мисли какъв ще е резултата.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес