Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-добрите вицове, които да върнат усмивката ви

22 март 2021, 07:45 часа

Време е за смях. Това е най-доброто лекарство. С него може да се отърсите от лошите мисли, напрежението, да забравите тревогите поне за малко. И най-важното - да върнете усмивката си. Насладете се на вицовете, които сме подбрали за вас. 

- Тате, как се е казвала тъщата на Адам?

- Адам е нямал тъща, синко!...Живял е в Рая

*****

Срещат се две блондинки. Едната оглежда изпитателно другата и учудено възкликва:

- Ама, муцка, много щастлива изглеждаш!! Какво се е случило?

- Как да ти кажа, муцка…. Миналия понеделник някой звънна на вратата. Отварям аз, а там стои един готин пич и ме пита "Мъжът ти вкъщи ли е?" Отговарям му аз, че го няма, а той ме взема на ръце, занася ме на спалнята и два часа прави секс с мене. …. Във вторник, пак звъни някой, отварям - същият пич. Пак ме пита "Мъжът ти вкъщи ли е?" и когато му казвам, че го няма, пак ме взима на ръце, носи ме в спалнята и три часа прави секс с мене. Вчера, пак същото…Звъни се, отварям - пак същият пич. "Мъжът ти вкъщи ли е?" "Няма го!". Пак ме взима на ръце, пак ме носи в спалнята и прави четири часа секс с мене…..

- Муцка, ама това е върха….

- Абе, върха е, обаче оттогава ме мъчи един въпрос..

- Какъв, бе?

- К’во толкова иска тоя от мъжа ми…

****

Отличник, вече студент в първи курс, не бил правил любов, а бил красиво и здраво момче. Не щеш ли в него се влюбила негова колежка, с опит в интимната сфера. Той също я харесвал и предложил да отидат в събота и неделя, с преспиване, на излет в планината, като запазил стая в хижа. Притеснен бил младежът, нямал никакъв опит, и попитал свои колеги с опит как да постъпи ! "Като отидете в хижата, няма да бързаш да искаш секс, първо седнете в заведението и удари една-две водки за кураж, да се отпуснеш. А като се качите в стаята, ще започнеш да я целуваш, ще я целуваш по бузките, по устните, по гърдите, по коремчето и така надолу, като през това време ще и събличаш дрехите и нещата ще станат!" Така и направил младежът, ама нали никога не бил пил алкохол след втората водка изпаднал в безпаметност! Целувал и събличал, целувал и събличал . . . . . . ! Когато се събудил на сутринта, девойката била излязла, той сам в леглото приседнал, държи си главата с две ръце и се мъчи да си спомни какво се е случило. Изведнъж видял кръв по чаршафа: - "Ужас аз съм я убил!", помислил си той, станал, отишъл в банята и поглеждайки в огледалото, изкрещял: "Ужас, ама аз съм я и изял!...

****

Надпис в кръчма: 

Ракия не се пие, ракия се жули! Тя се жули по 4 начина:

- С вода, без вода, като вода и вместо вода!

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес