Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-честите методи, по които силният пол тества половинката си

16 март 2022, 23:15 часа

В началото на една връзка всеки от партньорите иска да разбере повече за другия, а мъжете обикновено прилагат едни и същи психологически тестове на дамата, за да разберат струва ли си тя и възможно ли е да имат общо бъдеще заедно. Ето по кои начини най-често силният пол тества половинката си и как да действаме правилно в такива ситуации, за да не изгубим шанса си. 

Ако не ви се обади, когато ви е обещал, че ще го направи в уречен час или ден

Ако мъжът ви е обещал, че ще ви звънне отново, но не го направи и след това се появи с някакво извинение, внимателно помислете как да реагирате. В повечето случаи той го прави именно за да види реакцията ви, а не защото не е искал да ви позвъни или е забравил. Не се правете на сърдити и не реагирайте остро, а по скоро отговорете уравновесено, че няма проблем. Ако това обаче се случва все по-често, опитайте се тайничко да откриете каква е причината за това.

Ако не ви включва в плановете си

В началото на връзката особено изключването от любимите му занимания може също да е като тест, за да види как ще реагирате, когато не сте заедно и по какъв начин ще се държите, ако нямате постоянен контакт с него. Честа практика обаче е и обратното – мъжът да ви включва в плановете си и да ви извежда навън с приятели, за да прецени как се държите с тях и дали сте подходящи. 

Ако споделя лични подробности от интимния ви живот с околните

Не бихме се съгласили, че този тест е адекватен и е правилно един мъж да постъпва така, но е факт, че много мъже практикуват този тест. Ако го прави с цел да ви уязви и провокира, за да ви види в тъмната ви страна, по-добре спрете комуникацията си с този човек. Ако пък досега не сте забелязвали нищо подобно в поведението му, но изведнъж е решил да сподели нещо на приятелите си – може би е тест, за да види вашата реакция и мнение по въпроса. Не е лесно да запазите самообладание в такъв момент, но и не избухвайте до краен предел. 

Тестовете както могат да дадат представа на мъжете за жената до тях, така и могат да са в помощ на жените да се запознаят в дълбочина с характера на половинката си. Неговите тактики и реакции ще ви избавят от нуждата да правите свои тестове.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес