Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На кои супергерои отговарят различните зодии и защо?

09 ноември 2020, 11:00 часа

Всеки иска да бъде супергерой! В тази статия разгледахме популярните герои през призмата на зодиака и съпоставихме техните качества с най-отличителните характеристики на зодиите. Вижте какви са резултатите. 

Овен – Железният човек

Страстен, импулсивен, гениален иноватор, който в желанието си да спаси живота си развива милиардна империя и спасява милиони животи. Арогантен, предизвикателен и забавен.

Телец – Тор

„Образец за мъж“ – силен, красив, чувствен, добър, лоялен и мил. Може да прави неща, които никой друг не успява.

Близнаци – Спайдърмен

Остроумен, бърз, гъвкав, отворен, толерантен и умен. Един от най-забавните супергерои, които използват хобито си като фотограф и го превръща в кариера, която да помага и на Спайдърмен.

Рак – Хълк

Привидно нормален човек, който когато се ядоса се превръща в необуздан и силен герой, който може да разрушава всичко по пътя си, когато се почувства застрашен. Герой, който се крие от всички и постоянно се чувства преследван.

Лъв – Черната пантера

Крал, който защитава хората си и спасява планетата. Мил, помагащ, дипломатичен, амбициозен и силен. Влюбен в независима, умна, свободолюбива жена.

Дева – Капитан Америка

Практичен, работещ здраво, скромен и изискващ всички да се съберат в името на нещо по-голямо от тях. 

Везни – Локи

Герой, който през целия си живот си играе с термините „добро-зло“. Толкова чаровен и забавен, че всичко му се прощава и успява да манипулира хората.

Скорпион – Батман

Превръща страха си в най-големия му стимул за успех. Постоянно търсещ, прогресиращ, бутащ напред и нагоре. Мистериозен, трансформиращ се, злопаметен, страшен, с чисто неподкупно сърце.

Стрелец – Жената-чудо

Наивна, огнена, идеалистична, смела, честна. Бори се с цялата си душа за кауза, в която вярва, в същото време не знае много неща и учи постоянно.

Козирог – Върколак

Непримирим, вулгарен, директен, непукист. Би искал да изчезне след цялата преживяна болка, но само той може да помогне на хората. 

Водолей – Доктор Стрейндж

Арогантен, самодоволен умник, чийто свят се преобръща, когато му се налага да отвори съзнанието си за още повече възможности. Циничен учен, който е принуден да учи и стане господар на недостатъците си.

Риби – Жокера

Хаосът, въплътен в човешка форма. Човек, докаран до ръба на отчаянието и просто леко побутнат до лудост. Опитва се "да освободи" света и умовете на хората и да им покаже, че правилата, реда и плановете са илюзорни и безполезни пред живота.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес