Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мъжете с ТЕЗИ имена са обречени на късмет цял живот

11 юли 2023, 16:59 часа

За някои родители изборът на име за тяхното дете е доста трудно. И е нормално, защото името не е просто звукосъчетание, то има огромно влияние върху живота и характера на човека, който го носи. Вижте няколко мъжки имена, които имат до голяма степен успех, благодарение на своето име :

Александър

Името е с гръцки произход и означава “защитник на народа”. Мъжете с това име са силни личности, които имат лидерски качества. Александър е мъж с характер, който се развива под влияние на обстоятелства и емоционални сътресения, които е имал през детските си години. Мъжете с това име са физически здрави, обичат да побеждават, имат ясен и трезвен ум, който е доста бърз и понякога ироничен. Представителите на силния пол с име Александър се стремят да намерят подслон, грижа, подкрепа и мир в партньора си. Те са честни, искрени, весели и много благородни. Мъжете с това име са готови на всичко, за да преодолеят трудностите и да постигнат своите цели. Името определено носи огромен успех на всички мъже, които го носят.

Съвети какво име да (не) изберете за своето дете

Андрей

Името е от гръцки произход и означава “смел”. Мъжете, които носят това име, обикновено имат силен характер и са решителни. Те не се затрудняват, когато трябва да вземат трудни решения и да поемат отговорност за тях. Техните положителни качества са чар, мъжественост, отдаденост, общителност, трудолюбие и точност. Мъжете с името Андрей се женят винаги по любов и имат силни и много щастливи бракове. Те са грижовни съпрузи и обичат да глезят жената до себе си.

Владимир

Името е със славянски произход и означава “господар на света”. Мъжете с име Владимир притежават мъдрост и сила, които им помагат както в личния, така и в професионалния живот. В нумерологията това име отговаря на числото две, а двойката е символ на контраст и двойственост. Мъжете с име Владимир са мъдри, издръжливи и имат много силна интуиция, която им помага да правят правилните избори в своя живот. Те са много добри оратори и лесно убеждават околните.

Иван

Името е с еврейски произход и означава “Божия благодат”. Мъжете с това име са креативни и могат да виждат нещата по различен ъгъл от другите хора. Те са доста успешни в сфери като изкуство, наука и други творчески области. Мъжете с това име имат прекрасен характер, повишена естетическа възприемчивост и силно чувство за справедливост. Трудно и рядко правят компромиси. Иван държи на своите решения и действия, не обича скандалите и умее тактично да прекрати всеки един конфликт.

Топ 30 на най-смешните имена в България

Никола

Името Николай е с гръцки произход и в превод означава “победител на народа”. Мъжете с това име обикновено са доста интелигентни и имат силни лидерски качества. Успешни са в бизнеса и политиката. Никола знае какво иска от живота, как да избегне загубите и затова нещата му се получават лесно. Определено мъжете с това име са късметлии. Те харесват емоционални и цветни жени, а не такива, които е лесно да бъдат спечелени.

Ралица Солакова
Ралица Солакова Отговорен редактор
Новините днес