Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Модна капсула за почивка: 10 неща, които да покрият всички ваши нужди

16 юли 2024, 09:22 часа

Мечтаете ли за перфектната ваканция, но се страхувате, че половината куфар ще ви е много? Забравете за стреса от подготовката. Заедно сме събрали идеалната капсула за вас.

Какво е капсула и защо ви е необходима?

Модната капсула не е космически кораб или хапче за отслабване, а набор от дрехи, където всички неща се комбинират помежду си. Основната характеристика на капсулата е, че от малко количество неща можете да създадете много различни визии. Точно като конструктор, само че вместо блокчета имате поли и тениски.

1.       Ярка рокля

Да започнем с един акцент - ярка рокля. Това е вашият основен коз в модната игра. Изберете рокля, която е не само красива, но и удобна за носене. В крайна сметка няма нищо по-лошо на почивка от страданието в неудобни дрехи.

На почивка в планината не пропускайте да вземете тези неща

2.       Сако или жилетка

Сакото или жилетката ще ви предпазят от прохладния вечерен бриз и ще придадат елегантност на всяка визия. Изберете основен цвят, който ще съответства на останалата част от вашата капсула.

3.       Пола

Полата е незаменим елемент за почивка. Тя може да бъде както закачлива и къса за разходки из града, така и дълга и елегантна за вечерни излизания. Изберете плат, който няма да се мачка, и стил, който е подходящ за различни поводи..

4.       Панталони

Независимо дали става въпрос за разходка из музей или вечеря в ресторант, подходящият панталон винаги ще ви помогне. Предпочитайте леки, дишащи материи и удобна кройка.

5.       Къси панталонки

Късите панталони са задължителен елемент за горещия празничен сезон. Те са идеални за плаж, екскурзии и, разбира се, спокойни разходки по крайбрежната алея. Дайте предпочитание не на модерен модел, а на такъв, в който се чувствате уверени.

6.       Блуза или тениска (възможни са и двете)

Блуза или тениска в контрастен цвят е като глътка свеж въздух за вашия гардероб. Те ще разнообразят визията ви и ще я предпазят от скука. Изберете прости модели, които лесно се комбинират с други неща.

Списък с нещата, които трябва да вземете със себе си на почивка

7.       Сандали

Имате нужда от удобен модел, в който да ходите цял ден. И да, „удобно“ не означава „грозно“. Сега можете да намерите стилни сандали , в които не ви е срам да се появите на плажа или в ресторант.

8.       Кецове

Маратонките не са само за спорт и активна почивка. Сега те се вписват перфектно дори в елегантни визии. Белите маратонки са истински хамелеони, вървят добре с рокля, къси панталони и панталон.

9.       Обувки

Високи токчета трябва да са черешката на тортата за вашата капсула. Просто защото ще превърнат и най-простата визия в нещо специално. Изберете модел, с който можете да танцувате цяла нощ.

10.   Модерна чанта

Тя не само ще пази вашите тайни - както и червило, слънчеви очила и пътеводител - но и ще допълни ефектно визията ви..

С тази капсула ще сте готови за всяко приключение, било то плажна почивка, екскурзии в музеи или романтични вечери. Основното нещо е да не забравяте да опаковате добро настроение, защото това е най-важният аксесоар при всяко пътуване.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес