Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Месечен хороскоп за м. май - II част

01 май 2016, 12:37 часа

Везни

През май тази година настъпва период, изпълнен с отговорности да представителите на знака Везни. Наяве ще излязат всички грешки и пропуски, но ще имате шанса да ги поправите, като внесете положителното от опита си. Съветът на звездите е да избягвате импулсивното поведение. Премисляйте всяка ваша крачка и дума и се опитайте да се представите последиците от действията ви в бъдеще.

Възможно е на хоризонта да се появи ваша стара любов или да срещнете някого, който много прилича на него.

Май ще ви донесе необикновени събития и няма да ви е лесно да смогнете. Общуването с близките ще е на границата на добрия тон. Възможно е да изпитате разочарования, но ще ви бъдат разкрити истини. Основното ви оръжие ще бъде търпението.

Във финансово отношение няма да имате проблеми. Последните дни на месеца ще ви донесат повече спокойствие в сравнение с началото на май.

В работата ви очакват противоречиви моменти. Може да постигнете успех, но цената му ще е висока. Освен това няма да ви е много ясно с какво точно се борите, тъй като отсрещната страна няма да разкрива картите си.

Всичко това може да изтощи организма ви, затова не забравяйте да го глезите с полезна храна и повече сън и почивка. Медитацията също няма да ви навреди.

Скорпион

Месец май ще остане в спомените на представителите на знака Скорпион с много положителни събития, свързани с любовта. Това не е време за самота и вие ще направите всичко възможно, за да имате човек до себе си. Това обаче ще изисква повече отдаденост от ваша страна и по-малко претенции към партньора ви. Една нелека задача, с която вие може да се справите без проблем, ако обичта е това, което ви води. Забравете за воденето на сметки. Някои неща не подлежат на сравнение и претегляне.

В работата заложете на доброто сътрудничество. Сами няма да постигнете толкова, колкото ако работите наравно с хората от екипа ви. Препятствията ще са напълно преодолими и дори ще ви доставят удоволствие. Вслушвайте се повече в другите и не натрапвайте мнението си на всяка цена.

Пазете от големи харчове. На прага на лятото ще имате нужда от повече финансови средства. В здравословно отношение не се занемарявайте. Възможно е да се уморявате повече от обикновено. На помощ ще бъдат пресните плодове и зеленчуци. Не злоупотребявайте с алкохола.

Стрелец

Май ще ви подари много нови идеи, свързани с личния ви живот. Сега сте на вълна – промени на приоритетите. От вас ще се изиска отговор за това връзката ви да продължи на едно по-високо ниво. Не очаквайте много романтика и силни страсти. В любовта понякога е нужен повече разум и отговорност.

Това, което не бива да позволявате е да ви досаждат със съвети относно връзката ви. Личният ви живот е само ваш. Не правете грешката да действате, водени от чужди възгледи, още повече ако са на ваши роднини. Никой по-добре от нас не знае кое е най-доброто за нас самите.

В работата ви очаква силен период. Ще имате възможността да покажете най-доброто от себе си и това да бъде оценено високо. Възможно е и повишаване на заплатата ви. Онези от вас, които се занимават с творчески професии ги очаква най-голяма реализация.

Времето обаче не е подходящо за започването на нови проекти, тъй като развитието им ще бъде затруднено и ще се проточи прекалено дълго, което може да ви доведе до загуби. Освен това се въздържайте от сделки, свързани с недвижимо имущество.

Не забравяйте да отделяте достатъчно време за почивка. Не се претоварвайте психически и физически. Месецът е подходящ за провеждането на козметични процедури, а така също и за пътувания, свързани с лечение. Пазете се от преяждане, тъй като може да натрупате излишни килограми, които ще ви е трудно да свалите.

Козирог

Козирозите ще са едни от най-успешните представители на Зодиака през този месец. Късметът е на ваша страна. В любовта ви очаква период , изпълнен с много страст, взаимност и щастливи събития. Онези от вас, които до сега не са срещнали своята половинка ще имат късмет най-сетне да се запознаят с нея/ него. Възможно е и възраждането на стара любов, по която все още страдате.

В кариерата ще изживеете своите звездни мигове. Благодарение на човек, на когото сте направили услуга или просто сте се отнесли добре с него преди време, ще получите предимство пред останалите. Това ще бъде напълно заслужено от ваша страна и няма защо да се чувствате неудобно. Тази ситуация може да породи нечия завист и да се появят слухове по ваш адрес. Пълното игнориране на сплетните от ваша страна ще бъде най-разумното ви поведение.

Месецът е добър за анализ на работата ви. Може да започнете обсъждането на нови начинания, но още е рано за реализацията им.

Във финансово отношение бъдете внимателни с хора, които не познавате достатъчно добре. Точно тези, които ви се струват най-сигурни може да ви подведат сериозно.

Месецът ще ви помогне да поддържате добра физическа форма. Може да отделите повече време за грижи за външния ви вид. Позволено ви е да се поглезите повече и напълно го заслужавате.

Водолей

През месец май звездите ще са благосклонни към представителите на знака Водолей. Очакват ви много споделени моменти на щастие и взаимност в семейството. В дома ви ще цари любов и разбирателство.

Ако сте в началото на връзката ви нещата може да се развият по-бързо, отколкото сте очаквали и да започнете да кроите планове за съвместно съжителство и дори брак. Съветът на звездите е да започнете с една обща почивка, която да покаже доколко са сериозни намеренията ви един към друг. Бъдете смели в чувствата си и не се стремете да победи в спор на всяка цена.

В работата не ви очакват сериозни промени. Някои неща може да се забавят, но това ще ви даде време да преработите плановете си и да поправите слабите места в проектите си. Въоръжете с повече търпение и внимание особено при подготвянето на документи. Преговорите може да не протичат по първоначалния план.

Някои представители на знака може да свържат работата си с дома. Опитайте се да извлечете полза от това положение и да видите положителните неща от промяната. Със сигурност това ще намали разходите ви за път и храна. Социалните контакти ще изискват повече телефонни разговори и срещи, които сега ще може да планирате по-свободно.

Във финансово отношение бъдете внимателни. Добре е да сте пестеливи. Не искайте пари назаем и не давайте големи суми, макар и да ви обещават, че ще ви ги върнат скоро. Освен това не разчитайте на случайни печалби.

В здравословно отношение ще имате достатъчно сили да се справите с всичко. Отделете повече време за сън или просто за това да полежите в леглото с интересна книга. Давайте си повече почивка от компютъра и телевизора, като прекарвате достатъчно време сред природата. Правете дълги разходки.

 

Риби

Месец май е приготвил много интересни моменти за представителите на знака Риби. Ще се чувствате обичани и самите вие ще отговорите подобаващо на получената любов. Периодът е подходящ за повече срещи, запознанства с нови хора, пътувания. Някои представители на знака може да подобрят финансовото си състояние, благодарение на дохода на партньора.

Това, което може да ви притесни е връщането на въпрос, свързан със стара връзка. Опитайте се да приключите нещата по най-миролюбивия начин, но не отстъпвайте по въпроси, които може да бъдат във ваш ущърб. Не позволявайте на чувството на съжаление да ви размекне, особено ако сте били честни с предишния ви партньор.

В работата ще постигнете нови върхове. Благодарение на толерантността ви и умението ви за сътрудничество ще постигате целите си с лекота. Дайте пълна свобода на въображението си и нещата ще се случват от само себе си, а славата ви е гарантирана. Пътуванията ще са успешни и ще допринасят за развитието на бизнеса ви.

Единственото, от което трябва да се въздържате е започването на нови проекти. Може да имате пророчески сънища. Сложете тефтер и химикалка до леглото си, за да ги запишете веднага щом се събудите. След време ще са ви полезни.

Във финансово отношение положението ще е променливо, затова не си позволявайте много харчове. Може да има моменти, в които ще ви трябват повече пари, от колкото разполагате.

Доброто ви настроение ще ви гарантира и добро здраве. Физическата ви форма е на ниво. Сега е моментът да започнете да спортувате. Ще ви е нужно съвсем малко усилие, за да бъдете в перфектна форма за лятото. Времето, прекарано сред природата ще ви зарежда с нови сили.

 Вижте хороскопа за м. май за останалите зодии ТУК

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес