Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Меркантилна ли си според зодията

14 март 2021, 12:30 часа

Ще ви признаем нещо: жените са капризни! Невероятно, но факт! Вероятно много от вас са съгласни с това твърдение. Но има капризни жени, по-капризни...най-капризни...може да се изрежда още. 

Вижте кой води първенството, според зодиакалния знак.

Започваме от опашкаря...

12. Стрелец

Жените Стрелец са твърдо на последното място в класацията. Всъщност те ненавиждат стиснати мъже, но същевременно не очакват нищо от тях. Няма да бъдат щастливи дори с пръстен с невероятно скъп диамант или пътешествие до Малдивите. Ценят истинските отношения.

11. Водолей

Водолеите не се нуждаят от нищо. Подаръци, цветя... Абсолютно нищо. За тях не е ценен подаръка, а вниманието. Повтаряме отново - вниманието! 

10. Козирог

На нея едва ли са и нужни парите от мъже, тъй като тя си има достатъчно. Дори много повече. Това е поради простата причина, че Козирозите не пръскат пари за щяло и нещяло и не хвърлят орах в очите на околните, хвалейки се с със свийте богатства. Така че мъже, излишно е е да купувате бижута. Все пак е добре да си имате по-солидна сметка в банката.

9. Дева

Тя може да бъде покорена с един-единствен начин: никога да не се нарушава установения ред. Ако и подаряваш подаръци на всяка среща - това е "ок", но продължавай да го правиш, щом вече така е установено да бъде! Девата много добре знае, какво да очаква от един мъж. Винаги!

8.  Овен

Доста смело начинание е да ухажваш Овен. Освен мозъка, такова ухажване натоварва и портмонето! Те никога не са доволни от своите подаръци, ама никога! Ако е евтин - следва "толкова ли заслужавам?" Но, ако е скъп - "боже колко пари за глупости". Така че...внимавайте мъже!

7. Близнаци

Жените Близнаци си имат своя железен принцип: една истинска дама не приема никакви подаръци, освен цветя, бонбони, може и бутилка хубаво вино. Това е до момента, до който тя не реши, че вече е в твърде близки отношения с мъжа до себе си...

 6. Рак

При Раците обаче номерата с цветя и някакво подаръче там няма да минат. Тези жени няма да приемат просто ей така каквото и да бъде. От къде да знае, с какви намерения и го дават?! Но ако мъжът е наистина със сериозно намерение...ще трябва доста повече да започне да печели...

5. Скорпион

Тук са достатъчни само две думи: Много скъпо!

4. Телец

Със хитрината "Важно е вниманието, а не подаръците", мъжете няма смисъл да се доближават до жената Телец! Защото тази забавна и сладка играчка за 5 лв, ще полети на мига към тяхната глава. Може и два пъти. "Аз 5 лв ли струвам бе?" и всичко приключва. Тук нещата наистина са сериозно. Подарък трябва да има и карат, разбирате ли сега, мили мъже?!

3. Везни

Ама те Везните никак не са меркантилни...изобщо дори! С банкноти да ги заринеше, няма да го оценят! Това, което те искат е трепетното внимание. Което се изразява знаете ли с какво? Правилните подаръци...такива, които много малко жени биха могли да имат. Сега досещате ли се? 

2. Лъв

На Лъвицата въобще не и трябва цялото състояние на мъжа до нея. На нея и е необходимо неговото цяло състояние плюс още няколко такива, но и по-големи, разбира се. А всичко това засега стига само за да може да бъде Той до нея. От тук нататък всичко расте със страшна сила. Само и дайте 10-тиба дебитни и кредитни карти / много пълни, то е ясно/ и гледайте как паричките се топят, топят...

1. Първото място с абсолютно мнозинство е за Риби!

Знаете ли какво? Дайте и всичко, може само в брой, но може и по друг начин /освен кеш/. Дайте и всичките си бижута, скъпоценности, рубини, спестявания, още спестявания.... Ха-ха-ха, мислите си, че е само това? Ами неее - продължавате с ръцете, сърцето, може черния дроб и вашата безсмъртна душа! Е какво, мислехте,, че ще минете само с онези 100 диаманта?! Ха-ха...

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес