Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мантра, която защитава тялото и душата от болести и негативна енергия: ето какво трябва да казвате всеки ден

20 август 2024, 17:45 часа

Om Mani Padme Hum - тазмантраи мантра има лечебни вибрации и ето как ви помага да поддържате добра енергия!

Вижте още: Мощен тибетски ритуал за сбъдване на желания в 3 стъпки

Негативните чувства често са най-големият отключващ фактор за сериозни заболявания , затова има редица техники за релаксация, привличане на положителна енергия и освобождаване от негативизма, като една от тях са мантрите.

Om Mani Padme Hum - тази магическа мантра произхожда от Индия, а по-късно се разпространява в будизма, така че монасите от Тибет все още се наслаждават на нейните лечебни вибрации.

Ом се превежда като вибрацията на вселената, свещеният звук, Мани е бижуто, Падме е лотосът (мъдростта), а Хум е просветлението.

 

Смята се, че с произнасянето на тази мантра се пречиствате от негативността и освобождавате потока от светла и чиста енергия в тялото си. Това са думи на просветление, те ни помагат да осъзнаем нашето същество и среда, да изследваме потенциала си и да създадем щит срещу лоша енергия.

Можете да слушате и произнасяте мантрата, докато се разхождате, преди лягане, при първия залез или изгрев, когато ви е приятно, а особено ще ви помогне след стресови ситуации.

Мнозина, които са слушали тази мантра за първи път, отбелязват, че са имали чувството, че цялата негативна енергия ги е напуснала, почувствали са сила и вътрешен мир. Опитът показва, че тази мантра помага да се отървете от напрежението, безсънието и лошото настроение.

Вижте още: Петър Дънов за любовницата: Когато я обикнеш, тя ще освободи мъжа ти

Повторете Om Mani Padme Hum и позволете на светлинната енергия да изпълни всяка част от вашето същество!

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес