Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Магията на нощта: Как да получите знака от съдбата на Синята луна: 31 август 2023 г.?

29 август 2023, 22:00 часа

Жителите на Земята през август могат да наблюдават невероятно явление, което в науката се нарича супер луна. Това е времето, когато пълната луна се приближава толкова близо до планетата, че всеки, чийто поглед се втурва към небето, остава изумен от размера на нощната звезда. В последния ден на лятото – 31 август – хората ще могат за втори път да я разгледат детайлно. Първата супер луна бе на 1 август. Това е доста рядко явление. Хората са я нарекли Синята луна.

Смята се, че тази фаза на естествения спътник на Земята е в състояние да повлияе на всички сфери на човешкия живот, тъй като дава на всеки неочаквано количество енергия. Този период може да бъде както градивен, така и унищожителен.

Какво готви Синята луна от август 2023 г.?

Смята се, че това е не само красиво, но и енергийно силно събитие. Тя е способна да окаже въздействие на различни жизнени процеси, особено на механизма на духовното самопознание на човека.

Това събитие ще се случи в съзвездието Риби, което ще тласне всички към новаторски идеи, свежи мисли, наблюдения и вероятно ще даде тласък на развитието. Следете за улики, уловете идеите си.

Важно е да не пропускате възможността да подобрите позицията си в различни области на дейност, както и да не се поддавате на разрушителното въздействие на специално пълнолуние.

Наблюдаваме първата Супер Луна за годината

От какво да се страхуваме по време на Синята луна през август 2023 г.?

Приливите и отливите на Земята зависят пряко от Луната и тъй като човекът, както знаете, е около 80% вода, спътникът на Земята оказва огромно влияние върху всеки жител на планетата. Представителите на всички знаци на зодиака по време на престоя на светилото в тази фаза са подложени на емоционална нестабилност. Желанието за влизане в конфликти и състоянието на агресия могат да съпътстват всеки в този период.

Опитайте се да сте спокойни и да контролирате емоциите си и посветете цялото това време на това да обръщате внимание на себе си, да запомняте мисли, идеи, които ви идват на ум, или знаци на други хора.

Също така, по време на периода на супер луната, процентът на произшествията може да се увеличи, трябва да бъдете по-бдителни по пътищата и да се грижите за оборудването. Освен това, всеки по това време може да получи специално съобщение от Вселената, така че трябва да се огледате по-отблизо, изведнъж точно сега съдбата може да реши да даде знак и да предложи в каква посока трябва да се движи конкретен човек.

Денят, в който става това рядко астрономическо явление, не трябва да бъде помрачен от кавги и обиди, иначе ще имате неприятности. По-добре е да насочите вътрешната енергия, която ще кипи на 31 август, в мирна посока и да се посветите на изграждането на планове за бъдещето.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес