Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Магически числа за късмет

17 декември 2021, 08:20 часа

Независимо дали вярваме в магията, в медиумите, в невидимото за очите и всичко, което науката не може да обясни, или сме скептично настроени, всеки от нас има числа, които са му любими, късметлийски числа, с които попълва фиша си за хазартни игри, и трети, които ненавижда или избягва, защото счита, че му носят беди.

Тези суеверия са ехо на древните идеи на човечеството за мистичната сила, с която са надарени числата. В по-късни времена се появява нумерологията, която говори свободно за силата на числата. Вероятно ще имате повече успех с начина, по който използвате числата, ако познавате магическото им действие и разчитате на магическите числа.

Всяко от тях има свое предназначение и е подходящо за постигане на различна цел – щастие, любов, успех, промяна, сила, здраве, ускоряване, забавяне на процеси и други. Медиумите често използват тази енергията на числата,  а пророците и гадателите от древни времена са уверени в магическото им влияние. Запознайте се и вие с магическите числа и научете повече за тях.

Единицата за Питагор е началото на всичко.

Двойката увеличава резултата от усилията за постигане на успех. Тя ускорява процесите независимо дали говорим за закъсняващ влак, или за закъсняла любов. Може да носите талисман с цифрата или да си я повтаряте често. Нищо не пречи да пробвате ще проработи ли силата на 2 при вас.

Тройката е свещена и носи надежда за изцеление. Тя е такава и за Християнската религия – Бог се появява в 3 лица, 3 пъти се потапя бебето по време на Светото кръщене, душата напуска тялото на трети ден след смъртта. 

Ако стремежът ви е да забавите процеси, числото ви е четворка. То носи магията на четирите страни на квадрата, обещаващи стабилност. Искате да забавите напускането на дома на порасналото ви дете? Мислете за четворката и се надявайте тайнствената ѝ сила да ви помогне. Тя символизира и пречистване и когато процесите един ден все пак се случат, новият път и новият живот ще бъдат по-добри.

Петицата е динамика и енергия, движение и промяна. Води към приключения, риск и изкушения. Свързана е със свободата, авантюризма, но и с отказа за поемане на отговорност. Ако мечтаете за живот, изпълнен с приключения, петицата е числото, което трябва да визуализирате.

Шестицата е уникална, защото е разделена на 1, 2 и 3 и независимо дали ги събираме, или умножаваме, получаваме именно 6. Това свойство е уникално само за 6.

Седмицата е свещена. Със 7 свещи са били светилниците на древните жреци, 7 са тайните древни науки за човека. 7 се счита за късметлийско число, обещаващо пари, любов и дълголетие, свещено и магическо, съчетаващо мъдрост и тайнство. 7 е числото на поетите, философите, на успелите и възвишените личности.

Ако търсите баланс, мечтаете за кариера и авторитет, осмицата е вашето число. 8 балансира материалните и нематериалните светове и носи богатство, власт, управление, контрол, но не като самоцел, ако крайно постижение от усилията и труда, от вложеното нематериално по пътя към целта.

Мечтаете за промяна? Деветката ще ви помогне да осъществите целта си. Ако промяната, която търсите, е свързана с редуциране – на проблеми, болести, тегло, повтаряйте 10-1 и очаквайте чудото да се случи.

911 – номерът за спешна помощ по света също не е случаен. 911 е числото, с което се отправя апел за помощ към всевишния и невидимите сили. Ако сте в беда, мислете за това число, докато чакате помощта.

Валентина Атанасова
Валентина Атанасова Отговорен редактор
Новините днес