Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любовните лъжи, които мъжете най-често изричат

19 август 2022, 08:15 часа

Представяме ви седем фрази, които често може да чуете от мъжете, но обикновено са лъжи.

Ясно е, че върху лъжи няма как да се гради истинско щастие. Мъжете обаче /пък и жените, признайте си/ се опитват да лъжат понякога, независимо дали да нещо дребно или по-сериозно, за да представят себе си във възможно най-добрата светлина.

1. "Бившата ми е модел"

Или нещо друго, което я представя като успешна - със собствен бизнес, или пък е доктор на науките – без значение... Но е била „важна клечка“. Не е съвсем ясно защо изобщо твърдят подобни неща. Може би иска да те накара да повярваш, че означаваш много за него, след като след онази невероятна жена е снижил летвата и избира теб... Колко мило! Този тип мъже обикновено се стремят да те вкарат в леглото си и това е всичко, което искат. След като /ако/ постигнат целта си, веднага ще започнат да  се оглеждат за следващата.

Влюбеният мъж се разпознава по определени знаци

2. "Имах много жени преди теб"

Може би е що-годе уместно изказване в мъжка компания, но едва ли е нещо, което ще му помогне да впечатли момиче. Ако това беше истина, той трябваше да познава малко по-добре жените и да знае, че с момиче не се говори така. А и би трябвало да знае, че едва ли някоя иска да е една от многото!

3. "Много съм самотен!"

Тези, които не казват, че са самотни пък твърдят, че са неразбрани. По-късно, ако започнете връзка и опознаеш семейството му и приятелите му ще разбереш, че има и хора около себе си, и цялата им подкрепа.

4. "Винаги съм напълно откровен"

Тази лъжа сигурно вече всички я разпознават. Една от най-често изричаните е. Ясно е – хората, които са наистина откровени, не се нуждаят от това да го подчертават – личи им, че са такива.

5. "Никога не плача"

На мъжете им харесва да са непроницаеми и да изглеждат железни. Така че, ако някой път не издържи, прояви слабост и се разплаче – най-добре ще е да се направиш, че не забелязваш.

6. "Допадат ми онези жени, които знаят какво искат и са склонни на секс още на първата среща"

Добър опит… Не се връзвай – лъже! Да, ще остане доволен, че е постигнал целта си, но следваща среща едва ли въобще ще има.

7. "Обичам да те прегръщам"

Едва ли… Но знае, че ти обичаш. Така че – поне се старае да те угоди. Тази лъжа не е чак толкова лоша…

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес