Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лоша сутрин: Рейтинг на зодиакалните знаци, които изпитват тежък махмурлук

07 ноември 2022, 23:00 часа

Сутрините никога не са добри, особено ако сте имали тежка вечер. Времето за разплата за вчерашното забавление идва за всеки и то различно.

Риби

Сутринта след партито Рибите се срещат полу живи. Но тяхната особеност е, че не могат да скрият страданието си и не се стремят особено. Рибата ще се събуди с благородно зеленикаво лице и ще поиска вода с тих глас.

Водолей

Той страда толкова много, че дори спира да говори, което не е характерно за него в обичайното му състояние. Скрит вкъщи под одеяло, той лежи и не дава признаци на живот.

Телец

Дори и да е пил с най-добрите си приятели, той е обхванат от паника - ами ако е направил нещо? Той трескаво проверява телефона си и социалните мрежи, звъни на другарите си да разбере станало ли е нещо.

Кои зодии трябва да се откажат от вредните си навици?

Рак

Като истински трезвеници, те се напиват веднъж годишно, но го правят по изключително епичен начин! Самобичуването, очевидно, му носи облекчение, въпреки че други предизвикват само усмивки.

Лъв

След парти Лъвът с всички сили се опитва да не показва, че е болен. Но това е трудно за него. Търпението не е силната страна на Лъва, така че той изкарва гнева си върху другите.

Дева

При махмурлук Девата обича да чисти. Освен това не просто разглобя нещата или мързеливо мие чиниите, а организира основно почистване.

Кои зодии пият най-много?

Близнаци

Каква ще бъде сутринта на Близнаците, не можете да гадаете предварително. Близнаците няма да помнят нищо и ще започнат да задават въпроси: какво се е случило? Къде се намирам? Коя дата сме днес?

Скорпион

Скорпионът обича да прекарва сутринта след парти в компанията. Защото за него това е най-добрият момент на пиене. Той не изпитва никакви неудобства след пиене на алкохол, дори и в литри!

Стрелец

Стрелецът посреща сутринта на махмурлука като ново предизвикателство. Той обича да бори махмурлука с добра обилна закуска.

Как пият и колко издържат на пиене различните зодии

Козирог

Хората от тази зодия не могат да бъдат заподозрени, че предишния ден са танцували ламбада на масата и са бръмчали цяла нощ. Козирогът ще се запаси предварително с всичко необходимо, за да посрещне достойно махмурлука.

Овен

Какво е махмурлук, Овенът знае само от разказите на приятели. Той спокойно става, взема си душ, пие кафе и се занимава с работата си. Да, разбира се, с годините върху лицето му остават следи от вчерашно забавление. Отстрани никой не би си помислил, че такъв уважаван човек е спал само два часа.

Везни

Ако някой страда от махмурлук, Везните му се наслаждават. За хората от тази зодия това е чудесна причина да си дадат разрешение да не правят нищо без угризения на съвестта. Тъй като нямат сили да постигнат големи неща, могат спокойно да прекарат деня с книга или да гледат филм, да борят махмурлука с горещ сандвич и да пият сладък чай.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес