Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кола отнесе гламаво пиле, но няма да повярвате какво се случило с животното!

07 май 2014, 16:18 часа

След като мотаещо се наляво-надясно пиле „решило“ да пресече пътя било отнесено от автомобил с доста висока скорост. Последствията за превозното средство били една внушителна дупка в предната броня, а вътре – кудкудякащо живо пиле!

Куриозното в случая е, че пилето решило да се пробва на руска ролетка срещу автомобила и победило.

31-годишният Хуан Лингьонг бил зад волана, а действието се развива в Южен Китай. С голяма изненада той установил, че в бронята му има внушителна дупка, а пилето било замаяно от крушето на автомобила, но живо.

„Натиснах спирачките, защото обичам животните и не исках да размажа това, но вече беше доста късно. След като спрях погледнах отпред, видях дупката в бронята и как пилето е виснало вътре. Помислих си, че вече е при предците си, но тогава чух някакво кудкудякане и разбрах, че е живо. Помислих си, че цялата случка е една удивително комична реклама за издръжливостта на пилетата и много лоша за автомобила, който управлявам. Веднага заснех видео на случката и го качих в интернет и не се учудих, колко много подобни отзиви получих за този автомобил“.

Японският производител пък от своя страна заяви относно случката, че въпросната броня не е оригинално поставена от тях и просто е сложена допълнително, като отива чисто и просто било евтино китайско копие, пише изданието Mirror.

 

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес