Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Коя принцеса си според зодията? Част 2

15 май 2022, 09:30 часа

ВЕЗНИ - Снежанка
На практика е невъзможно да не харесвате Везните. Тези уравновесени хора могат да накарат всеки да се чувства комфортно. Нежността, деликатността, справедливостта и устетът за красота на Снежанка показват чертите на класически Везни. Способността й да очарова всички седем джуджета са нейната визитка. Дори Мърморко не може да устои на чара й. Везните не обединяват хората само защото са сладки. Тяхната чувствителност е тайната им сила. 

СКОРПИОН - Елза
Скорпионите и Елза могат да се опишат с една дума: страст. Не се разбират с всеки, но никой не може да отрече сложния им магнетизъм. Елза е класически пример за този знак. Високомерната й природа прикрива невероятната й “ледена” сила и богата душевност. Тя не би поканила повечето хора в ослепителния си зимен дворец, но тези, които допуска до себе си, никога няма да забравят великолепието й. Скорпионите изглеждат загадъчни за повечето хора. Това е ок за тях, защото не държат да печелят конкурси за популярност.

СТРЕЛЕЦ - Бел
В началната песен на “Красавицата и звяра” Бел обобщава мотото на Стрелеца с едно изречение “Аз искам много повече от този провинциален живот!”. Стрелците не се задоволяват просто да са доволни, те имат нужда от приключения. Страстта им към авантюризъм и пътешествия е движещата им сила. Като Бел, Стрелците копнеят и за интелектуална стимулация, затова много обичат да четат. Светът за тях е огромня място със страхотни идеи, с които искат да се запознаят.

КОЗИРОГ - Мулан
Ако искате нещо да се свърши както трябва, обадете се на Козирог. Те са практични, упорити, концентрирани и няма да спрат, докато не постигнат целта си. Впечатляват се повече от постоянството и стабилността отколкото от бляскави идеи, които движат повечето хора. Това е същността на Козирог - живот, който Мулан познава най-добре. Като повечето Козирози, Мулан открива успеха в края на всички трудности. Още повече, тя знае, че трябва да го постигне сама. Плодовете след упорития труд идват естествено за Козирозите, но те знаят, че трябва да направят пауза, за да се насладят напълно на успеха.

ВОДОЛЕЙ - Жасмин
Животът на Жасмин е разкошен, но и с много ограничения. Титлата и законът я ограничават, както и стените в буквалния смисъл. Жасмин е класически Водолей. Родените под този знак могат да виждат не само света, в който живеем, но и онзи, който трябва да построим. “Не съм награда, която може да се спечели!” спори Жасмин, въпреки че всички останали не са съгласни. Това няма значение за нея.
Идеализмът на Водолеите се отразява в техните отношения с другите. Много принцеси не биха видели в уличния плъх Аладин златното му сърце така както Жасмин. Накрая съдбата й се променя, както го е предсказала. Водолеите живеят в царството на възможното, докато не го превърнат в реалност.

РИБИ - Рапунцел
Кулата на Рапунцел я държи в изолация от останалия свят. Това е трагично, но никога нямаше да я разберете, ако сте сред разкошния интериор. Рапунцел покрива всеки сантиметър от стената с ексцентрични картини. Рибите са в свои води, когато задоволяват артистичните си заложби като Рапунцел. Безграничното им въображение им позволява да направят дори и едно малко, изолирано пространство да се издига високо над човечеството, за да се почувстват живи.

Милена Зънзова
Милена Зънзова Отговорен редактор
Новините днес