Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кожа, овърсайз и дънки: Дизайнер определи най-модерните връхни дрехи за есента на 2023 г.

04 септември 2023, 14:22 часа

Колкото и да не ни се иска да повярваме, но след няколко дни есента ще дойде. Така че е време да помислите за връхни дрехи! Ето защо дизайнерът Андре Тан е събрал своя малка селекция от най-стилните връхни дрехи за тази есен.

1. Кожено яке във винтидж стил

Кожените якета отдавна са важна част от нашия гардероб. Този сезон са актуални винтидж моделите на кожените якета с драскотини и колани на талията. Можете да ги съчетаете с рокли, за да удължите живота на любимите си летни дрехи, дънки и всякакви панталони и спортни облекла.

2. Кожен тренчкот

Тренчкотите остават актуални тази есен, защото това нещо е универсално и практично! Кожените тренчкоти ще се превърнат в модна тенденция тази есен. Тренчът се съчетава както с дънки и маратонки, така и с рокли и обувки на висок ток, с плетени пуловери и мини поли, с костюм с панталон или пола тип молив и риза.

5 пролетни модни тенденции за април и май, с които ще сте оригинални

3. Дънково яке

Тенденцията за нулеви години продължава да е водеща и тази есен. Ами ако дънковото яке не е белег на 2000-те? Дънковото яке е универсален артикул, който ви позволява да изглеждате стилно и да се чувствате комфортно във всяка визия. Обърнете внимание на дънки в синьо, черно или бяло. И не се страхувайте от сетове напълно от деним.

4. Овърсайз пухено яке

Комфорт, топлина и стил, съчетани в едно! Дългите големи пухени якета са идеални за студените есенни дни. Подхождат на всичко без изключение! 100% must have за есента! Не забравяйте да подберете и модерен цвят.

Никога не допускайте тези модни грешки и ще изглеждате винаги стилно, където и да се намирате

5. Право палто

Палтото е универсално нещо, без което е трудно да си представим хладната есен. Изглежда добре както с джогинг и кецове, така и с рокля и високи ботуши. Обърнете внимание на графитната, бежовата и черната палитра на такова връхно облекло. Те ще бъдат особено изискани и впечатляващи.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес