Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Коя е твоята идеална професия според зодията?

06 август 2022, 21:45 часа

Всеки иска да намери работата, която обича и ще го вдъхновява до края на живота му. Когато обичат това, което правиш, то няма как да бъде наречено работа. Астрологията може да ни покаже пътя, ако все още не сме сигурни, че сме открили идеалната професия за нас.

Овен

Те са импулсивни и изпълнени с живот. Не се страхуват от конкуренцията и обичат новите предизвикателства. Тях не може да ги спечелите със скучна работа и стандартен договор. Искат да се съревновава и да се развиват в кариерата. В очите им ще откриете поглед на лидер, който може да бъде успешен предприемач, политик или маркетинг специалист!

Телец

За тях е важно спокойствието на работа и не преследват кариерно развитие на всяка цена. Искат да се чувстват комфортно и да не им дават постоянно зор, че изостават със задачите или да преследват по-високи цели, които ще ги отведат едно стъпало по-високо в йерархията на фирмата. Въпреки това в тях ще откриете стабилност и съвестно изпълнение на ангажиментите. Телецът обича да създава и да продава. Имат дар слово и успешно могат да се развият на финансовия пазар.

Близнаци

Идеалната работна среда за тях е свързана с интелектуалния пазар. Те обичат да говорят и да се запознават с нови хора. Изключително комуникативни личности, които просто не могат да работят зад бюро и изолирани от външния свят. Те са страхотни търговски представители и обичат да пътуват. Работа като екскурзовод, преподавател или стюардеса е изключително подходяща за тях.

Кои зодии могат да бъдат прекалено фокусирани в работата си?

Рак

Рак обичат да се грижат за хората около себе си и свободно да прилагат майчинското си чувство. Разбира се, не оставяйте с впечатлението, че това може да бъде приложено само в сферата на образованието - училища или детски градини. Те могат да бъдат отлични ръководители и не бива да се съмнявате в тяхното умение да ръководят сплотен екип. Раците са отлични кулинари, градинари, социални работници и човешки ресурси.

Лъв

Въпреки, че са строги индивидуалисти и обичат светлината на прожекторите да бъде изцяло върху тях, то в професионална област стриктно спазват задълженията си и определено могат да работят в екип. Разбира се, ако им позволите да бъдат лицето на компанията, то ще се чувстват най-добре и ще успеят да разгърнат пълния си потенциал. За тях подходяща професия би била в сферата на модата, туризма и архитектурата.

Дева

Перфекционисти във всяко едно отношение. Те обичат да изпипват нещата и не оставят нищо недовършено. Ядосват се, когато нещата се закучат и проявяват гъвкавост, за да преодолеят всяко препятствие. Дева е прилежна и подредена. Няма да откриете по-добри от тях в сферата на услугите - хигиенисти, сервитьори, козметици и т.н. Също така за тях е подходяща и работа свързана с разследваща дейност - редактори, писатели, критици, полицаи.

Везни

Те държат много на външния си вид и не позволяват да се появят пред хората в неугледно облекло. Не пестят средства, за да изглеждат добре. Проявяват съобразителност и могат да бъдат страхотни дипломати. Така че, ако попаднете на представител на тази зодия, когато се свържете с отдел "Клиенти", то бъдете сигурни, че ще бъдете обслужени по перфектен начин. Везни обичат да общуват и си падат по изкуството. Добри актьори и певци са, а съответно могат да се справят и в телевизията.

Скорпион

Безскрупулни и с хладък ум. Няма да им трепне ръката дори в най-напечената ситуация и издържат на всякакво ниво на напрежение. Те са перфектни за хирург или да правят аутопсии. Обичат предизвикателствата и не се страхуват да се впуснат в преследване на непознатото. Стават за следователи и разследващи полицаи. Разчитат винаги на разума си и не се подават на чувства, когато работят. Затова също могат да се справят добре и в сферата на психологията.

3-те зодии, които са перфектни за работа в екип

Стрелец

Те са философи и гледат на живота по друг начин. Винаги гледат цялата картина и не се фокусират върху детайлите. Знаят как да планират живота си и това ги прави перфектни ръководители. Бързо взимат решения и имат необходимата самоувереност, за да променят нещата, ако не вървят. Обичат да се захващат с благородни каузи и се раздават докрай, когато вярват в тях. Обичат да пътуват и ако могат да си изкарват хляба с това, то със сигурност ще бъдат перфектни репортери, инфлуенсъри или фотографи.

Козирог

В кариерата няма невъзможни неща за тях и упорито преследват целта си. Обичат да са на върха на всяко нещо, с което се захванат и вярват, че, ако искаш нещо да бъде направено добре - направи го сам! Убедени са, че няма кой друг да ги замени и с действията си нерядко го доказват. Те са добри мениджъри, администратори, банкери и строители.

Водолей

Водолей са непокорни души, които обичат да се развиват всеки ден. Трудно може да ги ангажирате под шапката на някоя фирма. Обичат свободата и често се подвизават като фрийлансъри или занаятчии. Не могат да се задържат дълго на стандартна работа и няма сила на света, която да ги накара да заменят свободата си за финикийски знаци. Те са изследователи, изобретатели, дизайнери, актьори, музиканти, спортисти и много други неща, в които техния им почерк винаги ще бъде разпознат!

Риби

Риби са чувствителни и нежни души, които се увличат по изкуството. Обичат музиката и танците. Фотографията също не им е чужда и обичат да се снимат. Имат силна интуиция и могат да бъдат отлични терапевти. Тяхната състрадателност пък би могла да ги направи страхотни лекари, медицински сестри, ветеринари, социални работници или друга професия свързана с проявяване на загриженост към хората.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес