Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой герой от "Игра на тронове“ сте според зодията

24 август 2017, 08:12 часа

Ние сме сред милионите фенове на хитовия сериал "Игра на тронове". Ако и вие следите с интерес какво се случва с Денерис Таргариен и компания, проверете кой герой сте според зодията си.

Овен

Първият знак в зодиака е известен не само с лидерските си качества и харизма, но и със своята импулсивност и гняв. Овенът не може просто да стои и да наблюдава безпомощно отстрани, особено когато знае, че е в състояние да оправи трудната ситуация. При все това, обаче, понякога хората се чувстват претоварени от неговата агресивност. Денерис Таргариен е точно това.

Телец

Принц Оберин е като излязъл от мечтите – привързан, надежден, романтичен и добър с ръцете. Като един истински Телец, той се наслаждава на фините неща в живота и не се срамува да се отдаде на хедонизъм и материализъм.

За съжаление, може да бъде и изключително безкомпромисен и твърдоглав (което в крайна сметка доведе и до неговия край). Ако беше научил урока си, щеше да се възползва по-добре от шанса си за отмъщение, който чака толкова години.

Близнаци

Близнаците са две различни идентичности, събрани в едно. С тях човек никога не е сигурен кое от лицата си ще покажат. Социалното, забавното и любящото? Или неспокойното, студенокръвното и номадското? Или нито едно от тях?

Аря Старк с бързия си ум е идеалният представител на Близнаци. С нея никога не знаеш какво да очакваш.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес