Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой е най-добрият ЛЮБОВНИК от всички зодии - КЛАСАЦИЯ

26 май 2022, 22:15 часа

Астролозите ни издават много от тайните на различните зодии, като най-голям интерес предизвикват тези, свързани с любовта. Кои са най-добрите любовници в зодиака и на коя позиция е класирана вашата зодия, може да видите в следващите редове.

1 място - Скорпион

Неслучайно им се носи такава слава, вече е официално потвърдено и от астролозите, че Скорпионите са най-добрите в интимно отношение. Те определено знаят какво и как правят. Ако някога сте се докосвали до сексуалната им природа, вие сте късметлии.

2 място - Риби

Водните знаци определено заемат челните позиции. Рибите са ненаситни и много романтични в това отношение. Знаят как да доведат всеки до ръба на удоволствието.

3 място - Овен

Овните също са изключително страстни, енергични и ненаситни. Те могат да подлудят всеки в леглото. Имат доминантни наклонности, така че трябва да го вземете предвид, ако искате да достигнете до интимни взаимоотношения с представител на този зодиакален знак.

4 място - Лъв

Представителите на този знак също имат лидерски наклоностти. Лъвовете с много страстни и привлекателни, веднъж опитате ли с тях - винаги ще се връщате отново и отново. И тук обаче се показва тяхната нарцистична натура, която понякога им изиграва лоша шега и разваля момента.

5 място - Рак

Раците са много емоционални и чувствителни личности, които прехвърлят дълбоката си чувственост и в леглото. Те идеално балансират романтика и страст, като ще ви подарят едно невероятно и незабравимо преживяване, всеки път с нови изненади.

6 място - Стрелец

Стрелците обичат да флиртуват много и постоянно да се запознават с нови хора. Експериментатори са и прилагат всичко в секса.

7 място - Близнаци

Близнаците също са страстни и заслужено заемат седмата позиция. Те обаче се нуждаят от опознаване и им е нужно време, за да разкрият напълно потенциала си.

8 място - Везни

Везните имат богато въображение и страст, но понякога са твърде ревниви и изпитват чувство за собственост, което не се харесва на всеки.

9 място - Дева

Девите обичат да планират предварително как ще протече тяхната интимна нощ и се възползват от нея максимално. Романтични, нежни и внимателни са към партньорите си.

10 място - Телец

Телците са в долния край на класацията, тъй като не са особено подвижни и понякога инатът им се прехвърля дори в сексуалните отношения, което заличава магията на чувството.

11 място - Козирог

Това, че са на 11-то място, не прави Козирозите лоши любовници, но те са по-взискателни и сдържани и в това отношение.

12 място - Водолей

Водолеите също не са никак лоши любовници. При тях обаче проблемът е, че им е необходимо много време да се отпуснат, да се доверят и да разкрият напълно способностите си.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес