Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии виждат възможности в проблемите?

16 юли 2022, 23:00 часа

В следващите редове ще видим кои са зодиите, които имат нагласа да виждат възможности в трудните ситуации и проблемите. Те изхождат от мисълта, че там където има проблем има нещо, което все още не е намерило своето решение. И често за това решение някой би си платил добре.  

Стрелец

Стрелците живеят на този принцип. Те са оптимисти по природа и обичат да предизвикват статуквото. Освен това са безкрайно уверени в себе си. Комбинацията от всичко това ги кара да виждат много възможности там, където по традиция има само проблеми. Например в едно обезлюдено село те ще видят възможност да купят всички къщи, да го направят на туристическа дестинация и да ги продадат за голяма печалба. Това, с което имат трудности е, че понякога се увличат прекалено много по идеи, които са абстрактни и не са практични. Именно заради това им трябва съдружник или партньор, който има по-рационален поглед над нещата, за да може да насочва тяхното вдъхновение. 

Тези зодии са най-позитивни

Близнаци 

Близнаците имат много добър поглед над това да обръщат проблемите в своя полза. Те правят това, благодарение на своята прагматичност и възможността да виждат неща, които наглед не са очевидни за другите хора. Например те могат да си купят стар голям апартамент, да го разделят на две, ремонтират и след това да продадат едната част за сума близка до тази, за която са купили голямото жилище. Или пък да купят порутена къща, която е в перспективен курорт, да я ремонтират и да я отдават под наем. Те имат нюх за такива неща и наистина могат да изкарат позитиви дори от наглед губеща ситуация. 

Козирог

Козирозите сякаш са програмирани така, че да не приемат загубата като опция. Дори са в неизгодна позиция, то те пак ще търсят начини да оформят нещата така, че да спечелят нещо в крайна сметка. Те са безкрайно гъвкави в своята работа и решения и могат да се адаптират към променящи се условия. Именно това им дава възможност да обърнат ситуацията около даден проблем по начин, който да им донесе ползи. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес