Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са трите най-агресивни зодии?

01 ноември 2020, 10:03 часа

Каквото и да си говорим, някои хора просто са по-агресивни от други. Те палят по-лесно, склонни са да стоят ядосани по-дълго, дори след това да съжаляват за постъпките си. Разбира се, всеки един човек може да попадне в ситуация, в която да избухне без причина. Напрегнатото ни ежедневие, стресовите ситуации на момента, в който живеем с кризата с Covid-19, са причини нашите нива на търпимост да са критично ниски. На фона на всичко това, обаче, все пак можем да отличим 3 зодии, които са по-агресивни на фона на всички останали от зодиака. Вижте кои са те: 

Овен

Овните са импулсивни, огнени и бързо-реагиращи. Те имат бързи рефлекси и разчитат на шестото си чувство. Те се палят бързо и могат да питат като малки пиратки, които запалват всичко около себе си, но и бързо угасват. Така че, те имат потенциала да са агресивни през цялото време, защото много неща и хора ги дразнят и те нямат търпението или желанието да търпят.

Рак

Раците са емоционални, но и силно отбранителни. Когато не са развили характера и мисленето си, те възприемат всичко като заплаха и действат от такава перспектива. Те могат да станат доста опасни, защото смятат, че защитават себе си, близките и дома си. 

Лъв

Лъвовете стават агресивни или когато са обидени, или когато се налага да защитят семейството и приятелите си. Те са много огнени и силни характери и трудно човек ще си позволи да ги накриви. Но, когато това се случи, те ясно и недвусмислено заревават и нападат яростно.

Разпознавате ли себе си или ваши близки в описаните по-горе характеристики? А съгласни ли сте с нашата селекция? Споделете своето мнение в коментарите - ще се радваме да го чуем. Можете да разкажете и конкретни примери за избухливост при различните зодии, които смятате за важни. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес