Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-интересните сериали, които да гледаме отново?

08 януари 2023, 17:33 часа

В началото на годината няма чак толкова много интересни сериали, които си струва да се гледат. Все пак не е зле да се върнем назад, за да видим някои чудесни заглавия, с които можем да убием времето докато очакваме новите предложения във водещите стрийминг платформи. Ето нашите предложения: 

Daredevil 

Някои от вас помнят, че се излъчваха няколко сериала с герои от комиксите на Марвел. От всички създадени Daredevil определено беше най-добрият, който може да гледате отново. Макар че е само три сезона, във всеки от тях има много интересни истории и страхотна актьорска игра. Изградените образи са мрачни и можем да разберем мотивите на всеки един от тях, както и да почувстваме болката им. Гледайте задължително. 

Breaking Bad

Историята за учителя по химия, който прави и продава дрога, за да плати своето лечение от рак много бързо се развива до сериозна криминална драма с много тежки и неочаквани последствия. Една история, в която виждаме, че не всичко е цветя и рози и определено виждаме развитието на героите. Някои се превръщат от симпатични образи в истински чудовища. И обратното. 

Desperate Housewives/ Отчаяни съпруги

Въпреки че името на сериала по-скоро прави препратка към "Сексът и града", приликите са сравнително малко (освен четирите главни героини). Всеки сезон има различна криминална история, която трябва да се разнищи. Започвайки от самоубийството на една от главните героини в първи сезон, до катастрофата, която погубва майка с малко дете в пети сезон. Героите се развиват и покрай главната сюжетна линия научаваме повече за тях самите, разкриваме техните съдби и се радваме на техните успехи. 

Friends/ Приятели

Класиката си остава класика с причина. Когато ви е тъпо или криво винаги може да се върнете в златните дни на шоуто и да се насладите на типичния му хумор. Прекарайте няколко часа в компанията на Рос, Рейчъл, Джоуи, Фийби, Моника и Чандлър. Те ще ви разсмеят, разплачат и накарат да се почувствате отново млади. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес