Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са 5-те зодии, които ще се влюбят през февруари 2022 година?

16 януари 2022, 14:45 часа

Февруари е месец на любовта и за някои представители на зодиака ще донесе нови романтични преживявания. Вижте кои са петте зодии, които ще се влюбят през следващия месец: 

1. Телец (20 април – 20 май)
Готови ли сте да срещнете своята сродна душа? Е, възможно е 2022 г. да бъде годината, в която ще го правите! Дори може вече да сте ги срещали, а февруари 2022 г. ще ви помогне да реализирате потенциала им като партньори. Като цяло това е добър месец за вашите любовни връзки. Няма от какво да се оплаквате, когато става въпрос за любов. Най-благоприятните месеци са февруари, март, април, юни, август, октомври, втората част на ноември и декември. Ако сте необвързани, това е ключова година да намерите идеалния си партньор. Ако сте във връзка, можете да разчитате един на друг в общи проекти. Във всеки случай вашият съюз ще процъфтява.

2. Дева (23 август – 22 септември)
Дева, февруари ще бъде вълшебно време за вас, когато става въпрос за романтика. Ако търсите партньор, има голям шанс да го намерите именно през февруари 2022 г. Ако сте във връзка, която е изгубила искрата си, 2022 г. ще ви даде силата да намерите любов другаде.
Любовта изглежда сладка за вас тази година. 

3. Везни (23 септември – 22 октомври)
Везни, 2022 г. се очаква да ви предостави възможности и нови хоризонти, когато става въпрос за любов. Някои от вас може да изпитват нетърпение да намерят своята сродна душа, докато други може да се борят да поддържат романтиката жива, но помнете стойността си и не се страхувайте да кажете това, което ви е на сърцето.

4. Скорпион (23 октомври – 21 ноември)
Пригответе се да посрещнете трансформиращата любов, Скорпион. Годината ви вдъхновява да намерите своята половинка. Не се страхувайте да се отдалечите от хора, които усещате, че не са за вас.
Ще започнете новите си връзки внимателно, като анализирате мотивацията и емоциите си, за да намерите правилния начин да се доближите до любимия си. С изключение на известно напрежение през юли и известно отлагане през октомври, останалата част от годината ще бъде страхотна. Самотните хора може да се влюбят в средата на февруари, април, май, юни, средата на септември, ноември и декември.

5. Лъв (23 юли – 22 август)
Лъвове, пригответе се да влезете в силата си, защото предстоящата година е тук, за да ви напомни за вашата издръжливост. Ако сте били изправени пред загуба или трудности през 2021 г., можете да сте сигурни, че 2022 г. ще бъде нова година за привличане на любов и щастие.
В определени месеци, като февруари, юни, края на юли и началото на ноември, вие сте твърде заети с кариерата си, за да се грижите за личния си живот, но като цяло няма да пропуснете радостите на сърцето. Месеците март, май, август и октомври са особено богати на страст. 

Източник: knowinsiders.com

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес