Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са 4-те зодии с най-високо либидо?

05 август 2021, 10:54 часа

Ако случайно сте родени под някой от следните признаци и вътрешният ви монолог е основно „Секс секс секс?" тогава има шанс да сте благословени с най-високото либидо. Така че продължавайте да се забавлявате (отново, безопасно и отговорно, моля) и обичайте на воля.

1. Овен

Овенът е известен със своя авантюристичен дух, ентусиазъм и привидно безкрайна енергия, така че както можете да си представите, този знак също е и много див в чаршафите. Каквото и да искат овните, те вероятно ще получат, защото нямат страх да го преследват. Сексуалното желание на овена е такова, че по всяко време трябва да бъдете подготвени да бъдете придърпани в някой ъгъл за импровизации, защото няма нищо, което тези адреналинови наркомани обичат повече от горещата и бърза страст. Също така, сексът с този знак никога не е скучен, защото преди всичко овенът иска да прекара страхотно и да опита нови и вълнуващи неща - както в спалнята, така и извън нея. Така че по принцип трябва да очаквате да експериментирате и да играете някои доста странни любовни игри, ако сте с овен.

Какъв партньор ви подхожда според зодията

2. Телец

За чувствения и любящ телец няма такова нещо като прекалено много секс. Докосването е любовният език на телеца, така че можете да се обзаложите, че това означава невероятно високо сексуално желание. Те просто искат да се изгубят в усещането на друг човек - и ако зависи от тях, сексът щеше да продължи с часове. Те обичат дълги, страстни целувки, еротичен масаж и свързване на почти духовно ниво. Освен това, те са толкова търпеливи (и щедри), че можете да разчитате на невероятно време с тях в леглото.

3. Лъв

Хубаво е, че лъвовете са толкова очарователни, защото ако не бяха, никога нямаше да успеят да задоволят високите си сексуални влечения. Те привличат партньори към тях с тяхната закачлива природа и с тяхната топла и сърдечна аура. Но просто бъдете предупредени, че обичат да се самоизтъкват в леглото. Те са креативни и ентусиазирани любовници, които никога не пропускат шанса да изпробват нов ход, особено този, който ги кара да изглеждат невероятно отстрани. И да, те очакват да получават изцяло и често комплименти за външния си вид и представянето им в леглото, така че не бъдете мълчаливи, ако искате да останете в леглото на лъвовете - и повярвайте ми, ще го направите. Да, те могат да бъдат егоцентрици от време на време, но лъвът е невероятно любящ и лоялен, така че напълно си заслужава.

Как зодиите се справят с щастието и вълнението

4. Скорпион

Скорпионът има високо сексуално влечение? Кой да предположи? Хм ... само всеки, който някога е имал щастието да се озове в леглото с такъв. Да, няма знак, по -сексуално привличащ и с по-високо либидо от скорпиона. Тези изключително страстни и вълнуващи любовници процъфтяват при физически контакт и са също толкова инвестирани в това, че партньорите им се забавляват, както и те. Никога не им липсват възможности и за сексуални партньори, благодарение на невероятния си магнетизъм и увереността да преследват всеки, когото привличат. С една дума те са неустоими.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес