Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои две зодии минават през най-големите трансформации тази година?

16 януари 2022, 10:10 часа

Всеки човек минава през промени. Те понякога са следствие на научени уроци, а друг път - на поука, която някой ни дава. Тази година ще е особено важна за трансформациите на две зодии, които ще променят своите възгледи и начин на живот по радикален начин. През следващата година и половина това усещане за катаклизъм ще се случва в противоположните зодиакални знаци Телец и Скорпион. 

Ако сте представители на тези зодии, може да се почувствате вдъхновени да правите активно промени в области, свързани с любов, красота и пари (за Телците) или кариера, личностно развитие и по-здрава психика (за Скорпионите). Някои от промените може да се почувстват като почти подтикнати от съдбата. 

Струва си да повторим, че вашето астрологично преживяване не се определя единствено от вашия зодиакален знак, за който най-често четете хороскоп, а по-скоро от разположението на знаците на всички небесни тела по времето, когато сте родени, които са организирани в натална карта. Тъй като и Телец, и Скорпион са фиксирани знаци – известни още като знаците, които най-много ценят стабилността и сигурността – всяка промяна може да бъде трудна за приемане от хората от тези зодии. Трябва да работите с предстоящите промени, а не срещу тях. В крайна сметка ще издигне живота ви, ако го позволите. 

Да, понякога промените може да изглеждат нещо страшно. Знаем, че е така. Все пак вие избирате как да реагирате на тях. Приемете, че повечето неща ще се случат и са извън вашия контрол. Вие контролирате как да ги приемете и как да живеете с тях. Понякога нещо, което привидно изглежда лошо, ще ви донесе добри резултати и успехи по-нататък. 

Скъпи Скорпиони и Телци, каквото и да ви се случи тази година, не губете вяра в себе си и в своите възможности. Вие сте повече от способни да вземете максимума от нещата, стига нагласата ви да бъде положителна. Това не значи да слагате розовите очила, а да подхождате с кураж и към най-лошите ситуации. 

 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес