Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кога ще имате бебе според ЗОДИЯТА си?

16 май 2017, 10:07 часа

Овен

Първо трябва да изгладите взаимоотношенията с партньора си, тъй като любовта ви може да е голяма, но разбирателството и хармонията липсват. За това се постарайте и работете в насока на създаване на семейство. Ако всичко е наред, това предстои до две години.

Телец

Има много още да извървите, преди да се почувствате наистина готови да имате бебе. Отговорността е голяма и вие съзнавате това. Именно този факт ви пречи да предприемете голямата крачка, която вероятно ще се случи след 3 години.

Близнаци

На път сте да осъществите най-голямата си мечта - съвсем скоро ще станете родители. До края на тази година вече ще знаете кога ще бъде щастливото събитие.

Рак

По всичко изглежда, че любовта, която търсите е съвсем наблизо или съвсем скоро сте я открили. Онази любов, която остава за цял живот. Връзката ви ще се развие за не повече от година, след което ви чака и бебче.

Лъв

Много представители на зодия Лъв мислят, че са готови за тази крачка, но всъщност все още има какво да се желае. Не сте и много сигурни в партньора си, което може да забави процеса. Ако все пак всичко е наред може би след година и половина ще имате дете.

Дева

Няма как да знаете кога ще сте готови за тази голяма крачка. Прекалено сте колебливи и това се повтаря през целия ви живот. Съдбата си знае работата и ще ви изненада точно тогава, когато най-малко очаквате... и това време е СЕГА.

Везни

Вярвайте повече  на партньора си, не си мислете, че иска да ви нарани или предаде. Ако вървите с тези темпове, може и създадете семейство след 3 или 4 години, стига да се окажете един за друг. По-добре сменете партньора, ако не се виждате с него в по-далечно бъдеще.

Скорпион

Няма по-голяма радост от това един човек да стане родител. Съвсем скоро ще разберете какво е сладкото усещане на очакването. До няколко месеца ви предстои да разберете, че с парнтьора си ще чакате бебе.

Стрелец


Първо трябва да откриете голяма си любов. Тази, която дава смисъл на дните ви, подкрепя ви и ви обича такива, каквито сте. Това може да се случи до една година, а след още две е възможно да създадете семейство.

Козирог

Някои представители на зодия Козирог се чувстват по-готови от всякога за тази прекрасна крачка. Да имашд дете е най-щастливото събитие в живота на човек. Ще разберете тази хубава новина до 6 месеца.

Водолей

Най-хубавите  неща стават тогава, когато най-малко очакваме. Макар и да не сте съвсем сигурни, че сте готови, ще се почувствате такива към края на тази година, когато ще научите хубавата новина.

Риби

Рибите е много възможно да станат родители още в средата на другата година... което означава само едно - до няколко месеца ще научите най-радостната новина.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес