Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Китайски хороскоп: зодия Тигър

31 май 2021, 15:15 часа

Тигър ли си?

Години на тигъра: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Той е напълно честен за собствените си чувства и изисква същото от тези около него. 

Като цяло той е харесван в своята общност. Главно поради очарователния си характер.

Когато Тигър се провали в която и да е област или му липсват лични или професионални постижения, той лесно се депресира. .

За щастие, всяка котка - включително Тигъра - винаги се приземява на крака, излизайки невредима от повечето неприятности. Винаги е готов да стане след падане, да отстрани праха и да скочи във вихъра на по-нататъшни действия. 

Тигърът обича:

непланирани приключения с изненадващ пробег;

изненади на съдбата;

хазарт, защото в природата му е да изкушава съдбата.

Тигърът мрази:

самокритичност - всеки, който го критикува, може да атакува;

лицемерие - с лицемер, който най-вероятно бързо ще прекъсне връзката;

слуховете - нито обича да ги слуша, нито да ги разказва

Тигърът е силен и в същото време много емоционален и чувствителен. Той може да бъде упорит за неща, които смята за правилни и верни. Тогава е трудно да го убедите да промени решението си.

Състезанието е важна черта на характера на човек, роден в годината на Тигъра. Тигърът просто не може да премине потенциалното предизвикателство, особено що се отнася до честта. Той няма да се спрат пред нищо, за да защитят близките си.

Разбира се, Тигърът има силно развит лидерски инстинкт, което го прави не особено подчинен. Той има силно самочувствие , което го затруднява да се подчинява на чужди мнения и заповеди.

За щастие начинът на съществуване на Тигъра се харесва на хората от близкото му обкръжение. Благодарение на това те са по-склонни да си сътрудничат с него . Тигърът е интелигентен, буден и далновиден човек, който винаги държи пръста си на пулса. Той е добър стратег, особено в случаите, когато има скрити намерения (и ги има изненадващо често).

Единствената пречка за ефективното използване на тактическите умения е неспокойната природа на Тигъра. Силните emoziи са причина за некоординирани действия и многобройни неуспехи по пътя към успеха. Ако управлявате чувствата си, Тигърът може да достигне висоти на успех - практически във всяка област.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес