Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Китайски хороскоп: зодия Свиня

03 юни 2021, 10:15 часа

Години на прасето (диви): 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031.

Заемайки последната позиция в 12-те китайски зодии, Свинята (Глиганът) представлява безгрижна игра, щастие и богатство. Мъжът, роден под този знак, е много толерантен, мил и учтив и в същото време има вътрешна сила . Той ще направи всичко по силите си, за да запази спокойствие на семейството и приятелите си.

Понякога Свинята (Глиганът) изглежда малко наивна, но през повечето време това са само привидности поради нейния алтруистичен характер. Защото той вярва, че е по-добре да даваш, отколкото да получаваш и това е принципът, който ръководи живота му. Тя винаги ще даде просяк, ще помогне на жертва на съдбата - дори ако това изисква жертва от нейна страна.

Истината е, че отделянето на собственото си време на друго човешко същество прави Свинята (Глигана) по-забавна, отколкото да изисква нечие време за себе си. За съжаление, това понякога води до това да се възползвате от околните. Прасето (Глиганът) обаче бързо прощава и забравя за неприятността.

Свинята (Глиганът) обича:

природна среда: гори, паркове, морски плажове;

всички растения - обича да бъде заобиколен от тях;

любовта и нейните физически аспекти.

Свинята (Глиганът) мрази:

лъжи и лицемерие;

непрестанно преследване на пари и власт.

лицемерие и завист.

Прасе (Глиган) може да се концентрира перфектно. Когато си постави цел, той ще посвети цялата си енергия за нейното постигане. Предпочита да се справя сама, така че едва ли ще потърси помощ от някого, за да сбъдне мечтите си .

За щастие, изправена пред неприятности, Свинята (Глиганът) остава спокойна. Колкото и трудно да се решават проблемите, той може да се справи с тях. При условие, че се справяте внимателно и обмислено. И тъй като тя има голямо чувство за отговорност , със сигурност ще сложи край на това, с което се е ангажирала.

Трябва да се помни, че Свинята (Глиганът) има много точни възгледи за живота и хората около себе си. Така той може да прекарва много време както сам, така и в компанията на другите.

Много хора предполагат, че хората, родени в годината на Свинята (Глигана), са несръчни,  мързеливи  и мръсни. Междувременно истината е точно обратната. Дори научните изследвания, проведени върху прасета, доказват, че те са много интелигентни и чисти животни по природа. Същото е и с хората на Свинята (Глиганът).

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес