Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Китайски хороскоп: зодия Бик

25 май 2021, 23:00 часа

Ако сте представители на китайската зодия Бик, тогава вие сте упорити и трудолюбиви. Твърдо вярвате в себе си. Склонни сте обаче да делите нещата от живота само на две категории - лоши и добри, а, може би ще се съгласите – това е малко повърхностно понякога…

Стремите се да поддържате стандарта си на живот високо. Критикувате всички, които не са като вас изглеждате привидно спокойни, но всъщност това не е така. В състояние сте да сте доста импулсивни, да проявявате бурни реакции и това се случва, ако нещата не станат така, както искате.

Наблюдателни сте, надарени със страхотна памет. Лесно е за вас да запаметявате хора, места и събития. Представителите на зодия Бик обикновено имат сериозни успехи в сферата на търговията с имоти, изкуството и въобще – бизнеса. Като цяло биха могли да бъдат добри медицински работници и в частност – хирурзи.

Упорити и догматични са. Вярват в решенията, които взимат и не съжаляват за тях. Близки са със своето семейство. Често остават разочаровани, защото се чувстват неразбрани. Грижовни и търпеливи са, а това ги прави много желани и добри приятели.

Отговорни и лоялни са. Обикновено не са ревниви. Самите те са верни и консервативни. Умни, очарователни, родени лидери. В състояние са да постигнат много в живота, само трябва да настроят ума си да работи в правилната посока.

Постоянни и надеждни са. Може да им отнеме доста време да направят нещо, защото са перфекционисти. Не се вълнуват от мнението на околните. Безпристрастни са и дават добри съвети. Почтени и коректни са, вярващи в собственото си мнение и след като решат нещо, никой не е в състояние да ги убеди, че грешат.

Не се чувстват комфортно, когато се намират сред много хора. Упорити са и искат всичко да се случва така, както те са решили и очакват. Понякога са непреклонни и отказват да се адаптират към промени.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес