Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Китайски хороскоп: Заек (Котка)

31 май 2021, 16:30 часа

Чудите ли се дали Заекът (Котката) има шанс за успех ? Това е въпросът, на който е отговорено по-долу. Представяме най-важната информация за личността на Заека (Котката). 

Години на заека (котка): 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Заекът (Котката) е доста тих човек, рядко се държи агресивно и обикновено се опитва да избегне конфронтацията на всяка цена. Ядосан на нещо или някого, Заекът (Котката) подхожда към проблема спокойно и разумно. Почти никога не повишава тон и ne показва, че е раздразнен.

Заекът (Котката) има силен характер по природа, характеризира се с ефективно мислене и високо ниво на интелигентност. Човек, роден в годината на Заека (Котката), може лесно да се измъкне дори от най-големите проблеми, само като говори.

Той също е влюбен в изкуството - живопис, скулптура, музика и театър са неговият елемент. Разбира се, той няма да остане безразличен към някое голямо културно събитие в неговия град.

Много важен момент, който трябва да имате предвид за Заека (Котката), е неговата свободолюбие . Хората под този знак не могат да бъдат ограничавани по никакъв начин, защото в този случай те със сигурност ще се измъкнат и ще избягат. И ако не успее да се освободи, тя е готова да атакува с ярост, която със сигурност ще ужаси много хора.

Най-важните предимства на заека (котка):

Дискретност - Можете да се доверите на Заека (Котката) с най-големите тайни и да сте сигурни, че той няма да ги каже.

Честност - най-често действа по такъв начин, че да не нарани никого или да излъже някого .

Внимание - Заекът (Котката) винаги се опитва да действа без излишен риск. 

Други предимства на Заека (Котката): чувствителен, внимателен, разумен, амбициозен , културен, възпитан, гостоприемен, скромен и добродетелен.

Най-големите недостатъци на заека (котка):

Педантизъм - прекомерната точност прави Заека (Котката) дразнещ, което може да има отрицателно въздействие върху контактите му с други хора.

Егоизъм - заек (котка) най-често мисли за собствените си интереси. Дори когато помага на някого, той обикновено се възползва от това по някакъв начин.

Раздразнителен - лесно се дразни 

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес