Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Китайка отряза пениса на мъжа си... два пъти

14 януари 2015, 10:51 часа

Китайка лиши мъжа си от пениса му цели два пъти. Трагичният инцидент се случил на 13 януари т.г., след като 21-годишната съпруга разбрала, че мъжът ѝ изневерявал.

Неверният съпруг изпратил мейл на любовницата си, но забравил да затвори електронната поща и измамата лъснала. Жената побесняла, хванала ножиците и със точно движение отразяла мъжествеността на съпруга си.

Пострадалият бил хоспитализиран, а достойнството му пришито на място. Съпругата не се примирила и нахълтала в болничната стая, където повторила действието, но този път изхвърлила пениса през прозореца.

Жената побегнала, но била настигната от мъжа си и пребита. По-късно тя е арестувана. Повторна операция по пришиването на пениса не е била възможна, тъй като органът не е бил намерен. Предполага се, че той е бил отмъкнат от някое бездомно животно и изяден.

Уточнява се, че мъжът вече е баща на пет деца, но не е ясно дали те са от настоящата му съпруга. Последната не се трогнала особено от новината, че неверникът е лишен от възможността да има повече деца и отсякла: „Той вече има пет!”, допълва New-York Post.

Жената е заплашена от 10 години затвор.

Това съвсем не е първият подобен случай в Китай. През септември 2014 година друга китайка лиши съпруга си от най-важното и го изхвърли в тоалетната.

 

 

Яна Иванова
Яна Иванова Отговорен редактор
Новините днес