Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Китайка доведе 23-ма свои роднини на първа среща

08 юни 2023, 19:36 часа

Млад китаец останал фрустриран, след като жената, с която е трябало да има първа среща, довела 23-ма свои роднини в ресторанта, за да ѝ "вдъхват кураж".

Г-н Лиу от провинция Жилин, Китай, имал уговорена сляпа първа среща с г-ца Чан, която трябвало да се състои в местен ресторант. Когато жената дошла в уговорения час, Лиу бил изключително изненадан, че заедно с нея идват още 23-ма члена на семейството ѝ. Мъжът обаче подходил сърдечно и се запознал с всеки един от тях.

След като станало време да се плаща сметката, Лиу бил още по-неприятно изненадан от сумата - 20 000 юана, пише TheThaiger. От персонала пояснили, че сметката е така висока, тъй като роднините на дамата са поръчвали много скъпи пури и алкохол. Осъзнавайки, че не може, а и не иска да плати, г-н Лиу напуснал заведението. Така, г-ца Чан трябвало да плати сметката сама, а по-късно потърсила Чан отново, за да поиска от него половината от сумата. Той се съгласил само на 4000 юана. Това негово решение ядосало роднините на жената и те завели иск срещу него.

Съдът обаче отсъдил в негова полза и отредил г-н Лиу да заплати само за своята вечеря и тази на дамата, с която е имал среща, което възлизало на около 1400 юана.

ОЩЕ: 7 забавни въпроса за първа среща, с които да разчупите ледовете

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес