Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта таро за седмицата (9 - 15 август)

09 август 2021, 06:30 часа

Според картите Таро седмицата от 9 до 15 август ще бъде изпълнена с безпокойство. За някои хора това ще означава прехвърлянето от една крайност в друга, а за други, че трябва да си починат добре.

Понеделник - Осем пръчки

Тази карта е изпълнена с голяма сила. Енергията от нея символизира умствените процеси, които в този ден ще бъдат изключително ефективни и продуктивни. Контролът над ситуацията ще е изцяло във ваши ръце.

Вторник - Три чаши

Насладете се на живота и пълнотата на битието. Не забравяйте да благодарите на съдбата за това, което ви е дарила. Най-добре е да споделите тази радост с вашите близки и приятели.

Сряда - Светът

Тази карта символизира победата над вашите слабости. Най-после ще престанете да бъдете роб на своите мимолетни желания и страсти, ще се откажете от преследването на призраци и ще намерите вътрешен баланс. Арканата предвещава несъмнен успех на замисленото независимо от сферата на дейност.

Четвъртък - Обесеният

Това е една от най -мистериозните и богати на асоциации карти. Енергията, към която сочи тя, може да бъде изключителна.
Понякога сами влизаме в ролята на мъченици. В други моменти просто плуваме срещу течението.
В четвъртък просто ще трябва да направите избор и да решите как ще посрещнете съдбата си.

Петък - Рицар на жезлите

Вероятно на този ден ще се почувствате така сякаш искате „всичко наведнъж“, или ще се окажете в ситуация, в която страстите ще бъдат нажежени до краен предел. Важното е да не правите далечни планове. 

Събота - Луна

На тази карта са изобразени куче и вълк. Вълкът има злонамерен вид, докато кучето излъчва доброта. Тези животни символизират две различни нагласи към подсъзнанието. Трябва да намерите смисъл да продължите напред.

Неделя - Крал пентакли

На този ден ще се наложи да контролирате чувствата си и да им дадете воля. Не крийте емоциите си. Ако имате ясна цел пред очите си, скоро ще откриете, че емоциите и богатото въображение само ви помагат да я постигнете по-бързо. Изчакате подходящия момент, преди да предприемете действия. 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес