Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какъв вълшебен подарък сте получили в деня на раждането си?

07 юли 2024, 10:42 часа

Как да разберем какъв коз е сложила съдбата в ръкава на бебето, за да го използваме на сто процента? Лесно и бързо, а как точно, ще ви подскаже нумерологията.

Първото нещо, което трябва да направите, е да съберете всички цифри в датата си на раждане. Събирайте, докато в резултата не остане само една цифра - това е числото на вашия жизнен път.

Например:

Дата на раждане - 16.01.1991 г. :
1 + 6 + 1 + 1 + 1 + 9 + 9 + 9 + 1 = 28 = 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1
Числото на вашия жизнен път е 1.

След като изчислите числото на жизнения си път, можете да се обърнете към нашия обяснителен речник и да разберете своята суперсила.

1 - магия, независимост, индивидуалност

Вашата дарба: Смелост. Звучи твърде земно, нали? Всъщност това е много важна способност, която, съчетана със силата на волята, ще ви тласне напред. Вие сте началото, вие сте силата и независимостта, върху които може да се изгради много.

2 - емпатия, взаимодействие, сътрудничество

Вашият дар: мечти, които се сбъдват. Но те не се сбъдват само с едно щракване на пръста. За целта трябва да контактувате с хората, да ги усещате, да ги приемате и изслушвате. Емпатията ще ви помогне за това, но невинаги ще сте готови да я използвате. Това, за съжаление, може да забави нещата.

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

3 - трилицева луна, себеизразяване, социална значимост

Вашият подарък: създаване и разрушаване. Опасно число, защото винаги ще трябва да правите избор: накъде да насочите себе си и хората около вас? В посока на съзидание или разрушение? Малък намек: именно първото ще ви донесе наистина голям успех.

4 - елементарен, организиран, практичен

Вашата дарба: елементарна магия. Вие сте подхранвани от огъня, водата, земята и въздуха. За вас е важно да поддържате баланс не само в елементите, но и в живота си. Действайте организирано и преследвайте целите си, като не забравяте за здравето си. Освен това елементите около вас се превръщат в своеобразно поле, отблъскващо всяка негативност.

5 - спиритуалист, свобода, разнообразие

Вашата дарба: контакт с предците и духовете. А вие самите сте свободен дух, за който разнообразието е важно. Докато от фините светове ви нашепват какво да правите и как да действате, вие изследвате нови неща и не се оставяте да бъдете притиснати в граници. Много хора гледат на спиритуалистите с опасения, защото вие трудно можете да бъдете контролирани.

Какво казва последната цифра от датата на раждане за вашия характер?

6 - ученик на слънцето, отговорност

Вашата дарба: лечителство. Лекувате разбити сърца, рани? Ученикът на слънцето може да се справи с това. Освен това вие сте много отговорен човек, който ще може да насочи силите и дарбата си в правилната посока. От вас ще излезе и добър лидер.

7 - ученик на Луната, анализ, мъдрост

Вашата дарба: пророчески сънища. Като ученик на Луната вие притежавате специална мъдрост, която не е достъпна за всеки. Още от раждането си имате в главата си какво и как да правите в този живот, за да постигнете повече. А сънищата ви отварят пътя към други измерения, като показват варианти за развитие на събитията.

8 - традиционно магьосничество, движение

Вашата дарба: алхимия. Притежавате огромна сила, която, ако се използва правилно, може да ви превърне в истински перпетуум мобиле. Такава, която не само ще работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, но и ще може да прави велики неща.

9 - шаман, състрадание, човечност

Вашата дарба: астрална проекция. Виждате малко повече от другите, защото деветката затваря портите на житейските пътища. Помагайки на хората, можете да постигнете наистина много.

Но важното при това знание е да не го пренебрегвате. Може да кажете, че това изобщо не се отнася за вас и въобще някакви глупости, но фактът си остава факт.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес