Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какъв подарък иска да получи всяка от зодиите за Свети Валентин (ЧАСТ 2)

12 февруари 2021, 13:26 часа

Везни

Везните са много специални хора. Те се радват на малките неща, поднесени с любов. Ако вашите партньори са представители на зодия Везни, благодарете на живота. Тези хора не са материалисти. Не обичат скъпите и луксозни изненади.

Ще бъдат истински доволни, ако им направите романтична вечеря и отделите от времето си да сготвите за тях. За Везните това е напълно достатъчно.

Скорпион

Претенциозни са, но не до толкова, че да изпадате в паника. Опитайте от тях самите да разберете от какво имат нужда. Не са почитатели на безразборното пилеене на пари и затова ако сте решили да правите солидни инвестиции, незабавно променете плановете си.

Повече ще се разочароват от прахосничеството ви, отколкото да се зарадват на самата изненада.

Стрелец

Лесно можете да очаровате Стрелец. Красиво опакован букет и кутия шоколадови бонбони ще накара сърцето му да бие по-силно. Те оценяват всеки един жест и благодарят за него.

Не харчете твърде много в ненужни неща. Те винаги имат всичко онова, от което се нуждаят. За Свети Валентин се надяват единствено на любов и внимание.

5-те най-банални подаръка за Свети Валентин

Козирог

За тях е много важно да получат уважение. Няма значение какво сте решили да им поднесете, ако го направите с пламък в очите, то със сигурност ще породите вълнение сред тях.

Ще се зарадват на малки и сантиментални изненади. Изберете бутилка вино, кутия бонбони и задължително прибавете картичка. Тя ще им остане за спомен и често ще поглеждат към нея.

Водолей

Авантюристи, романтици, хора на изкуството. На Водолеите задължително купете нещо нестандартно. Те не са почитатели на класическите изненади. За тях е важно да има емоция, вълнение, да присъства необикновеното.

Кои зодии харчат най-много за Свети Валентин

Изберете им нещо щуро и запомнящо се – за това са в очакване представителите на зодията!

Риби

Добронамерени, мили и отзивчиви, Рибите са в готовност да се разтреперят от вълнение при най-малката изненада. Те винаги оценяват жестовете и категорично няма да сгрешите, независимо какво сте решили да им поднесете!

Част 1 - четете ТУК :)

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес