Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какъв купонджия си според зодията? (1-ва част)

10 февруари 2021, 13:31 часа

В забързаното ни ежедневие все по-често не ни остава време за нас самите. Натоварени от работа и ангажименти (към семейство, родители, деца) често нямаме време нито за приятели, нито за каквито и да е забавления. На всеки му се е случвало да осъзнае в даден момент, че скоро никъде не е излизал, не се е виждал с приятели, не е "разпускал"... И когато копнежът за веселба и разтоварване се засили, човек си казва: "Тази вечер непременно ще изляза" или "Защо да не се обадя на моите авери да видя как са, накъде са и да поизлезем малко". Всеки има нужда да "изпусне  парата", за да не експлоадира или да не се депресира. Освен това забавленията вдигат адреналина и въздействат като допамин (хормон на щастието - според някои изследователи така ни действа и шоколадът). Естествено различните хора се забавляват и разпускат по различен начин. Според някои е до темперамент, според други - до възпитание и околна среда, а според трети много зависи от зодията на човека. Нека видим как се забавляват хората от различните зодии:

ОВЕН 

Те са импулсивни, енергични и темпераментни. Искат всичко тук и     сега. Няма как да не ги забележите  - винаги са в центъра на веселбата – най-шумните, най-гръмогласните. Като типични представители на огнените знаци, не умеят да чакат или да се съобразяват с другите, но с тях винаги е весело и забавно – харесват както разходки сред природата, така и да са в компания в механата.

ТЕЛЕЦ

Спокойни, сдържани но само на пръв поглед. Под привидно хладната им повърхност се крие вулкан от чувства, който може да изригне съвсем неочаквано, понякога провокиран дори само от една дума. Те могат да се забавляват както с компания в заведение, така и с избрани приятели (дори и само с един приятел) в интимна обстановка. За тях е важна обстановката, но по-важна е компанията.

БЛИЗНАЦИ

На пръв поглед може да ви изглеждат безгрижни, безотговорни и търсещи само забавления. Под тази маска се крие много остър ум, голям интелект, оправност (както се казва - ненапразно са двама в едно). Умеят да създават настроение на всички по един приятен и ненатрапчив начин. Големи купонджии са и покрай тях винаги е много весело – измислят игри и забавления за всички.

РАК 

Красиви, ефирни, сексапилни, никога не остават незабелязани където и да идат. Понякога са носталгични, тъжни, замечтани или майчински настроени (към партньора или приятел). Влиянието на Луната е много силно върху тях. Харесват както интимни вечери на свещи (най-големите романтици от зодиака), така и весела компания. Обичат да канят гости в красиво подредения си и чист дом, където да ги смайват с кулинарните си умения. Харесват излети и разходки сред природата.

ЛЪВ 

Хората винаги ги забелязват. Когато отидат някъде, все едно кралски особи са благоволили да почетат събитието. Имат класа и възпитание, което веднага ги откроява от останалите. Въпреки че не си го признават, но обожават да са в центъра на вниманието и тогава купонът е пълен. Щедри са, готови са да дадат всичките си пари, за да си угодят или за купона. Нерядко след някое гостуване на приятели (дори неочаквано) хладилникът им остава празен.

ДЕВА

На пръв поглед изгеждат тихи, кротки и отстъпчиви. Когато отидете някъде, в началото може и да не ги забележите – седнали отстрани те предпочитат да наблюдават, отколкото да участват активно във веселбата. Повече са по анализа на ставащото, както и нерядко са организатори на съответното събитие, отколкото да са активни участници. От друга страна на тях може да се разчита за всичко – от добрата подготовка и организация на събитието до помагането с пари или викането на такси, ако прекалите с алкохола.

Очаквайте продължение!

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес