Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какъв е зимният стил на всяка зодия

09 декември 2020, 06:48 часа

Зимата вече е тук с пълна сила и е време да изкараме от гардероба зимните дрехи. В тази статия решихме да наблегнем на модните тенденции за зимата за всяка зодия. Приятно четене! 

Овен

Овните искат да имат свободата да се движат. Така че, дори и през зимата, те търсят свобода и лекота. Често обличат спортни екипи  или ги носят в раницата си, защото след малко ще ходят на фитнес.

Телец

Телците обичат меките пуловери и често избират най-качествените материи, в които да се чувстват комфортно, но и елегантно. За тях, студеното време не е извинение човек да не изглежда добре.

Близнаци

Изключително стилни, но винаги разчитащи на домашния лукс. Ще ги видите с уникални модели, които са ръчно изработени за тях. 

4 ЗОДИИ, С КОИТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБЪРКВАТЕ

Рак

Раците искат да се чувстват комфортно и да им е топличко. За това често се увиват с огромни шалове и шапки и треперят, докато не влязат някъде на топло.

Лъв

Лъвовете са хора, които обичат топлината. Те не са феновете на студеното време и затова често се случва така, че да отхвърлят съществуването му чрез дрехите си – рокля (с ботуши и вълнен клин), тениски.

Дева

Изчистено. Девите не обичат да бъдат увити в много дрехи. Те слагат дебели дрехи, изчистено палто и тръгват да покоряват деня си.

Везни

Стилно. Везните използват зимата, за да обикалят с най-красивото палто и комбинират аксесоари, шалове, ръкавици, шапки. Те харесват да променят имиджа си.

Скорпион

Скорпионите често са в двата края на спектрума – или се подготвят за зимата и я отричат изцяло. Тези, които се подготвят имат топли, удобни обувки, дебели якета и аксесоари, а тези, които не се подготвят – забравят за 10-та година да си купят ръкавици, защото не им трябва.

Стрелец

Стрелците се увиват в спортни якета, които да предпазват от дъжд, сняг и вятър. Често, са подготвени с полари, ръкавици и шапки.

Козирог

Козирозите отделят внимание на дрехите си, защото знаят, че доброто впечатление се прави в първите няколко минути на среща. Така че, през зимата те обмислят как да запазят вида си, без значение дали вали сняг, имат сняг и лед в обувките си или е заледено и ветровито навън.

Водолей

Ярки цветове палта, екологични дрехи и интересни идеи. Обикновено, Водолеят се купува неща, които харесва, които после се превръщат в тенденция. 

Риби

Рибите обикалят зимно време като ходещо одеяло – облечени в огромни якета, пухкави шапки и шалове. Те приличат на деца, на които им е студено винаги, но пък са щастливи да виждат снега. 

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес