Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какъв е годежният ти пръстен, според зодията

18 април 2021, 17:00 часа

Интересно ли ви е да разберете какъв е най-подходящият пръстен за вашият годеж, спрямо зодията ви? Зодиакалните знаци определят характера ни, а и с това вкусът и естетиката, с която виждаме нещата. Вижте следващите предложения за годежен пръстен според зодията ви:

Овен

Като Овен вашата увереност помага да определите какво точно харесвате. Смели сте в това, което правите и сте изключително активни, така че пръстенът, който е удобен, но не е с големи размери, е точно за вас. Обичате смели цветове, като червеното, а когато имате избор, предпочитате диаманти.

Телец

Пръстенът е всичко за вас. Обичате текстурата и цветовете, които ви карат да се чувствате чувствено или романтично, като пастелно розово. Тъй като предпочитате висококачествени модели, нямате нищо против да носите, скъп модел, за да се види от всеки.

Близнаци

Не можете да бъдете толкова лесно прикрепени към който и да е стил. Всъщност най-хубавото при вас е, че обичате изненадата и не се страхувате да промените нещата. Вие също сте изключително игрива личност, така че привличащи погледа силует и може би нещо неочаквано, в допълнение от нежно злато, прави идеалния годежен пръстен. Готови сте да го комбинирате с всякакви бижута.

Рак

Може да сте класически настроени, но нищо не може да ви попречи да гледате с широко отворени очи над перлите. Блестящо бяло и сребро правят печеливша цветова комбинация, когато става въпрос за целия ви гардероб. Най-добрият пръстен за вас е този, който се забелязва, но се оценява и заради елегантността си.

Лъв

Вие сте силен, ярък сте и знаете как да направите впечатление. Вашият годежен пръстен трябва да предлага същото. Изберете един от любимите си топли цветове като златен или жълт и оставете всички да се възхищават на това блестящо допълнение към пръста ви.

Дева

Обръщате внимание на всеки детайл. В природата ви е да оценявате и анализирате всяка крива и различните ъгли, от които камъкът ви блести. Най-важното обаче е, че обичате деликатен и нежен пръстен, който да е практичен за ежедневието. 

Везни

Не може да се отрече, че синьото е вашият цвят. Но не просто всяко синьо. Вашият предпочитан нюанс е някъде между кралското и морското синьо, така че силно харесвате сапфирите. Тъй като обичате външния вид на нещо балансирано, диаманти и камъни, поставени в плетена лента, е въплъщение на съвършенството.

Скорпион

Вие сте интензивен човек. Склонни сте да предпочитате тъмните цветове като черно и червено, така че лекият, обикновен диамант просто не е достатъчно специален за вас. Потърсете рубини, за да усъвършенствате дизайна на пръстена си, и се уверете, че това подсказва, че сте страстен, но остър.

Стрелец

Вие сте изключително приключенски настроени, отворени за промяна и обичате интересен силует или сянка, като лилаво, вашия силов цвят. Ще бъдете изненадани колко бързо ще се влюбите в своя уникален пръстен, който е определено прост по размер и форма, тъй като никога не сте суетлив.

Козирог

Вашата изтънченост е неоспорима. Оценявате изящното майсторство и традицията, така че няма съмнение, че ще искате да носите най-съвършения диамантен зашеметяващ елемент на безименния си пръст. След като е ваш, никога няма да го свалите и ще се грижите за него подобаващо.

Водолей

Тюркоазът е вашият цвят и го носите всеки ден. Нямате нищо против, ако годежният ви пръстен е с форма, различна от очакваната. Напълно е разкошен и вашият независим дух ще го носи добре. Нещо повече, вие се обличате за себе си, дори ако това означава дръзко бижу. Никога не бихте могли да си представите годежен пръстен с нулева идентичност.

Риби

Необходим ви е разкошен годежен пръстен, в който можете да се изгубите. Тъй като вашият силов цвят е морско зелен, а вашият знак е символът на риба, диамантът, който извиква изображения на блестящ океан, е идеален за вас.

 

 

Адела Петрова
Адела Петрова Отговорен редактор
Новините днес