Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво ви вещае съдбата, ако змия, гущер или жаба пресече пътя ви

20 февруари 2022, 23:20 часа

Често ли ви се случва да виждате едно и също животно, например около мястото, на което живеете, или пък се натъквате на диво животно, докато сте на разходка в планината? Случайни ли са тези срещи, или Висшите сили се опитват да ви дадат знак. Нека проверим:

Врана
Кацне ли близо до вас, докато сте в покой – в скоро време пред вас ще се разкрие истината по важен въпрос. Може да не ви хареса, но тази среща показва, че сте морално подготвени да я научите.

Водно конче
Ако прехвърчи около вас, означава магическо присъствие. Някого, за когото мислите или в когото тайно сте влюбени, също ви пази в мислите и сърцето си.

Гарван
Традиционно се счита за лоша поличба, но от друга страна може да ви се дава знак, че е време да признаете онези черти в характера, които потискате с цената на много енергия. Помислете да включите духовни практики в ежедневието си.

Гущер
Обърнете внимание на сънищата си, особено повтарящите се. Гущерът също „съветва“, че понякога трябва да жертваш нещо, с което си свикнал, за да получиш друго по-добро.

Жаба
Прескочи ли около вас и особено, ако е на пътя ви – имате защитата на женското начало. Обърнете се към по-възрастна жена за мнение или послушайте интуицията си.

Заек
Силите на природата са с вас, очакват ви късмет и изобилие. А ако в семейството искате дете, много скоро чудото ще се случи!

Змия
Вероятно сте се уплашили, когато сте я видeли. Но срещата с нея вещае, че е време да вложите страст в делата си, да не се страхувате да изразите себе си и личната си сила. Време е да се заявите.

Калинка
Еднозначен символ на късмет и благополучие. А защо не и на скорошна женитба или благодатно партньорство.

Кълвач
Чувствате, че усърдието ви на работното място остава незабелязано? Не се тревожете, ще бъдете оценени и възнаградени подобаващо.

Котка
Ако ви се гали, означава че по вас е „полепнала“ твърде много чужда енергия. Пречистете се и ще откриете много скрит потенциал и духовни сили у себе си. 

Лисица
В народните разбирания е символ на хитрост и коварство. Ако ти пресече пътя или я видиш отдалече, прояви повече изобретателност в делата си. Не се страхувай да бъдеш комбинативен и не толкова открит в отношенията с колеги.

Паяк    
Ако често виждате паяци, вероятно не се чувствате докрай сигурни в добрите намерения на хората около вас. Заслужава си да преосмислите отношенията с приятели и да отворите очите си за истинските им мотиви.

Пеперуда
На път е да преминете през голяма трансформация! Нещо радостно ще изпълни живота ви.

Сърна/Елен
Висшите сили са свидетели на трудностите, през което минавате, и  дават знак, че не сте сами в това. Имайте вяра!

Язовец
Имате нужда от уединение. Прекалено се раздавате за чужди хора, обърнете внимание на себе си и най-близките. Укрепете дома си.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес