Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво означава Юпитер и какви възможности да очакваш?

24 юли 2021, 22:10 часа

Юпитер е една от планетите, която носи най-значима промяна. Неслучайно древните римляни са избрали тази планета за свое главно божество. Нека да видим как влияе тя на различните зодии когато има интеракция с тях: 

Юпитер в Овен

Това разположение на Юпитер дава щедрост и ентусиазъм. Това е идеално за човек като вас, който не се страхува да рискува или да лансира нови идеи. Имате късмет, когато става въпрос за бизнес, лидерство и новаторски нови идеи. 

Юпитер в Телец

Ако имате своя Юпитер в Телец, предполагам, че четете това, заобиколени от богатства - добра храна, красива обстановка - всичко това ви се гравитира естествено. Имате късмет, когато става въпрос за материални неща, и можете да трупате богатство - в зависимост от други фактори в живота си. Важно е да бъдете щедри с парите си.

Юпитер в Близнаци

Това разположение на Юпитер показва бърз ум и способност за реализиране на много задачи - умения, които вероятно ще ви помогнат да внесете своята награда. Вашият късмет идва чрез споделяне на вашите знания с другите, връзка с другите в разговор и вашето интелектуално съвършенство. Вие сте естествен учител и когато споделяте идеите си, създавате възможности за себе си. Важно е да се съсредоточите, въпреки че може да пропуснете подробности или да бъдете разпръснати от време на време. 

Юпитер в Рак

Юпитер е издигнат в този знак, което е силно разположение на Юпитер. Мислете за комбинацията като за някакъв космически множител. Чрез даването получавате - всяко добро дело, което направите, се връща при вас десетократно. Вие сте верни, въображаеми и интуитивни. Кариери, свързани с храна, интериорен дизайн или недвижими имоти могат да бъдат изобилни за вас. Това е и настаняването на истински предприемач с „идеи за милион долара“. 

Юпитер в Лъв

Юпитер в Лъв представя някой, който е креативен, ентусиазиран и щедър. Вашата амбициозна природа и драматичен усет могат да постигнат късмет чрез лидерство и изкуства. Късметът и изобилието идват при вас чрез себеизразяване и творческо изразяване. Важно е да поддържате това в равновесие, като сте отворени за сътрудничество с другите или сте отворени за идеите на другите.

Юпитер в Дева

Това разположение на Юпитер показва човек, който може да основава своите мечти и цели в практически стъпка по стъпка процеси. Вашият късмет идва чрез самодисциплина и желание да положите усилия, за да проявите възможности за себе си. Тези с Юпитер в Дева са отлични в детайлите и могат да обучават другите да проявяват мечтите си по същия умишлен начин, по който вие проявявате своите. И дори има късмет в това: Вашата щедрост и добра енергия се връщат към вас максимално.

Юпитер във Везни

Този Юпитер означава, че хората и връзките са вашата специалност. Вашата състрадателна природа ви прави изключително приятни, а другите ви обожават без усилие. Това разположение показва подарък за медиация, закон и всяка работа, насочена към клиента.

Юпитер в Скорпион

Скорпионът в Юпитер има стремеж да получи това, което иска, и да навлезе дълбоко. Вие процъфтявате в постигането на целите. Това разположение на Юпитер показва силна воля, интензивна страст и желание за дълбоки преживявания. Можете да бъдете мислещи за парите, особено когато става въпрос за инвестиции и генериране на дългосрочно богатство. Искате да можете да предадете богатство и изобилие на тези, които обичате, или на причините, на които държите много. 

Юпитер в Стрелец

Възможностите и изобилието текат към вас и вие сте самото определение за късметлия. Вашият късмет идва от споделянето на вашите знания и идеи с другите. Вие сте оптимист за бъдещето и очакванията ви за доброта ви позволяват да привлечете доброто в замяна. Може да имате късмет, когато става въпрос за спорт, хазарт, издателство, преподаване или ръководене на духовна група. Важно е да се избягват крайности в някоя от тези области, особено хазарт или духовен фанатизъм. 

Юпитер в Козирог

Подобно на Дева в Юпитер, разположението на Юпитер тук отразява някой, който може да смеси късмета с практически стъпки за действие. Вашият късмет идва чрез стратегията за вашите цели и подготвеността за възможностите, ако се появят. Вие сте съвестни и трудолюбиви, но внимавайте да не станете работохолик. Вие сте амбициозни и задвижвани. 

Юпитер във Водолей

Юпитер в този знак показва хуманитарни интереси. Каква полза от изобилието, ако не можете да го споделите, за да направите света по-добър? Това е вашето търсене. Ако мястото ви е Юпитер във Водолей, вероятно имате ангажимент за справедливост, човеколюбие и приятелство. В резултат на това късметът ви идва чрез ангажираността на общността и вашите социални мрежи. Може да намерите късмет и в техническите области или чрез инвестиране в технологии, но се консултирайте с експерт за това .

Юпитер в Риби

Юпитер е добре разположен в Риби и това показва силна интуиция. Често това е, което ви води до изобилие: Следването на червата ви помага да определите къде да търсите възможности и често те ще текат към вас без много усилия. Имате късмет, когато става въпрос за здраве, духовност и творчество. Вие сте първият, който помага на другите, защото имате такъв дар за състрадание, но осъзнайте, че не е нужно да се саможертвате в процеса.

Източник: wellandgood.com

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес