Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво означава номера на вашия дом и каква енергия носи ? - част първа

17 ноември 2023, 16:59 часа

Домовете, в които живеем, имат своя енергия и характер, като това до някаква степен зависи и от номера на улицата, на който се намира дома ни.

Ако искате да разберете какво означава номера на вашия дом, трябва да редуцирате числата до едноцифрено. Например, ако живеете на номер 32, събирате двете числа и получавате 5, т.е вашият дом е под знака на числото 5. При по-големи номера редуцирането става по същия начин, докато се стигне до едноцифрено число от 1 до 9 – 158 е 1 + 5 + 8, което 14 и съответно 1 + 4 е 5.

Шифърът на дома може да даде информация на бъдещи купувачи или пък да насочи сегашните собственици какви промени трябва да направят, за да подобрят енергията.

5 причини за безпорядъка в къщата, за които много хора не знаят

Вижте какво означават отделните числа:

Номер 1 – енергията на този дом подбужда обитателите ѝ към изобретателност, творчество и намиране на авангардни решения за всеки проблем. Хората, живеещи в такъв дом, се интересуват от модерните и авангардни неща. Те се учат повече от своя опит, а не от опита на околните. Домът с номер 1 е подходящ за хора, които искат да следват своя инстинкт и които се доверяват на интуицията си. Понякога в такъв дом има доста силни емоции, особено когато под покрива му живеят силни индивидуалисти.

Номер 2 – такъв дом има потенциал да бъде уютен, удобен и изключително добре подсигурен. Дарява усет за красота и хармония. За да се чувствате добре в такъв дом, трябва да заложите на екипната работа и да правите компромиси. Числото е символ на майката, която се грижи всеотдайно за своите деца и която е готова на всичко, за да предпази наследниците си от най-различни опасности. Хората, които живеят в дом под числото 2, ще се стремят към света и хармонията, ще се вслушват в гледната точка на околните и ще обмислят ситуациите, в които са попаднали.

Номер 3 – дом под номер 3 се намира в зона на комфорт. Такъв дом не е труден за поддържане, обикновено е светъл и приветлив, не е особено подреден, но определено е доста артистичен и гостоприемен. В такъв дом има деца, цветя и домашни любимци, енергията му събужда творческите заложби и стремежа към общуване. Домът на 3-ката поддържа ентисуазма и увеличава топлината на характера на неговите обитатели.

Как да подредим дома си за по-добра енергия според фън шуй?

Номер 4 – това число символизира стабилността на всяка сграда. Създава усещане за сигурност и обикновено домът е доста традиционен откъм обзавеждане. Енергията на дом под число 4 подтиква към поддържане на ред. Този дом е свързан с Майката Земя и именно там човек лесно намира корени и посява семената на своите мечти.

Ралица Солакова
Ралица Солакова Отговорен редактор
Новините днес