Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво не е желателно да правим по време на растящата луна, до 17 януари

04 януари 2022, 15:06 часа

Луната ще бъде растяща до 17 януари. Много е важно човек да знае в кои дни какво не е препоръчително да прави, ако не иска да си навлече неприятности.

Според астролозите това са дните, в които човек трябва да се въздържа от вземане на важни решения и други сериозни намерения:

4 и 5 януари: Луна във Водолей

Не е желателно през този период човек да се поддава на импулсивните си желания, както и да съди останалите, без да има основателна причина. Ако съществуват някакви рискови дела или задачи, те трябва да бъдат отложени за по-нататък във времето.

Как ни влияят различните фази на луната?

6 и 7 януари: Луна в Риби

Според астролозите това е периодът, в който е желателно да се оставят настрана всякакви сложни случаи, тъй като съзвездието бяга от конкретика. Това е периодът, в който на човек му е наистина трудно да задържи вниманието си върху нещо за дълго време.

8, 9 и 10 януари: Луна в Овен

В тези няколко дни човек трябва да потиска агресията си и да не позволява това да му изостри взаимоотношенията с околните. Според астролозите това са дните, в които не бива да рискувате, защото може да се разделите с голяма част от спестяванията си.

11 и 12 януари: Луна в Телец

Според астролозите в този период не бива да се натоварвате с незначителни неща. Опитайте да почивате колкото се може повече.

13, 14 и 15 януари: Луна в Близнаци

Това са дните, в които не е желателно да се трудите усърдно. Избягвайте конфликти, които няма да доведат до нищо положително. Не правете промени, свързани с професионалното ви развитие, за да не съжалявате след това.

16 и 17 януари: Луна в Рак

Това са последните дни от растежа на Луната. Астролозите са категорични да не взимате прибързани решения, които най-вероятно ще ви отведат в задънена улица.

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес